Sommerleir på Kreta juli 2022

12.02.2022

Sommerleir på Kreta juli 2022.

Vi minner om at klubben satser på at det går mot bedre tider, og at det vil bli sommerleir på Kreta 17 – 23. juli. Ikke der vi har brukt å være, men et par kilometer lenger utover fra Chania.                           

Vi tror sommerens flybilletter og hotel fort blir utsolgt nå som ting åpnes mer opp, så vær raske. Ca. 4 km utenfor Chania, i Kato Daratso, har vi kontakt med fem hoteller innenfor 300 m fra det flotte strandområdet Golden Bay. Man flyr da til Chania, Kreta.

Chania havn

De fem hotellene varierer i pris, og restauranten på Golden Bay hotel blir møtestedet for det sosiale, mens trening vil foregå på hotel Okeanis 2. Vi er ikke lenger på Anais hotel, men våre restaurantverter fra Anais har flyttet til Golden Bay hotel. For dere som ønsker å besøke restauranten/hotellet på nett, så finner dere dem her: www.goldenbayhotel.gr 

Golden Bay er det dyreste hotellet, og ligger med fantastisk beliggenhet direkte på stranden. Vi får ca. 10% rabatt på prisene som er oppgitt på nett. Alle hotellene er fine og ligger som nevnt innenfor 300 m fra Golden Bay.

De andre hotellene heter Okeanis Golden Resort  – www.okeanisgoldenresort.gr

                                        Okeanis 2 – www.okeanisgoldenresort.gr

                                        Kiwi Apartments – www.kiwiapartments.gr

                                        Helios Apartments – www.heliosapartments.gr

Som tidligere kjøper man flybilletter, gir shihan Henriksen beskjed om hvilket hotel og periode man ønsker, så vil han ordne opp og bestille transport for alle t/r flyplassen. Som før gjør alle opp med sjåfører og hotell selv. Videre kan man, som tidligere år, komme ned tidligere og bli igjen etter hoveduken, hvis man ønsker det. Shihan vil være der i uken før og etter hoveduken.

Klubben har holdt leir i området siden 1994. Her kan man kikke på bilder fra de to siste årene https://www.mizuchi.no/2019/08/16/topp-sommerleir-pa-kreta-igjen/

https://www.mizuchi.no/2020/08/26/sommerleir-pa-kreta-i-covid-19-tider/

Det som i tillegg er spesielt i år, er at vi arrangerer sommerleir sammen med WH Sportskarate, den nye klubben til vår tidligere topputøver i kumite, Jørn Ove Hansen, 40 ganger norsk mester i kumite, 7 Kongepokaler og sølv i VM, for å nevne noe. Jørn Ove vil kjøre kumiteøkter, mens Amund Hillestad vil kjøre konkurransekata. Amund Hillestad ble nylig Nordisk mester i lagkata åpen klasse og er regjerende Norgesmester i u.21. Tradisjonelle karateøkter vil bli kjørt av shihan Henriksen, vår hovedtrener gjennom 45 år. I tillegg vil det bli alternative økter som BJJ, crossfit, boksing og annet, som tidligere år, med inviterte eksterne trenere. Dette er et tilbud til medreisende også.

Kardiokickboksing med Tine som instruktør (her Line i aksjon)

Årets sommerleir koster det samme som tidligere, kr. 1 000.- per karatetrenende. Shihan Henriksen leder det hele som vanlig, på vegne av klubben og Inoue Ha Norway. Betalingen sørger man for å få betalt før 1. juli til konto 15032746591 Inoue Ha Norway, merket «sommerleir Kreta 2022».

Bestill flybilletter og ta kontakt med shihan Henriksen på gevalent@online.no

Da ser vi frem til sol, sommer, trening, og hyggelig sosialt samvær på Kreta!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.