Hvordan bli medlem

Hvordan bli medlem i Mizuchi karateklubb?

Når du har hatt et par prøvetimer i klubben, er det på tide å melde seg inn. For å melde en person inn i Mizuchi karateklubb går du gjennom følgende 3 punkter. Du må gjøre dette separat for hvert enkelt familimedlem som skal meldes inn:

  1. Gå til MEDLEMSIDER / BLI MEDLEM.
  2. Fyll ut all nødvendig informasjon i vinduet som dukker opp og velg LAGRE.
  3. Du får et skjema for avtalegiro på e-post etter en tid. Fyll dette ut og legg det i postkassa i gangen i klubblokalet.

Dette nye medlemssystemet som kampsportforbundet drifter krever at avtalegiro-løsningen benyttes. Vi ber derfor om forståelse for at vi ikke kan akseptere andre betalingsløsninger.

Vær klar over at det tar 2-3 måneder før avtalegiro-løsningen er operativ. I denne perioden får du giro på e-post som må betales. Når avtalegiro-løsningen er trådt i kraft, får du ikke lenger giro på e-post.

Avtalegiro-løsningen krever at det trekkes samme sum hver måned. Vi har derfor delt den årlige avgiften på tolv og trekker denne summen hver måned, inklusive juli og desember, selv om det er noe redusert treningstilbud i disse månedene. Dette er bare en praktisk løsning – med et manuelt system kunne vi latt være å trekke avgift i disse to månedene, men da måtte vi økt avgiften i de andre ti månedene tilsvarende.

Velkommen som medlem i klubben!

Brun- og sortbelter som skulle gradere seg