Hvordan bli medlem

Hvordan bli medlem i Mizuchi karateklubb?

Når du har hatt et par prøvetimer i klubben, er det på tide å melde seg inn, og du går til innmelding for å gjøre dette. Der melder du deg inn.

Hvis du i stedet vil melde inn barnet ditt, gjør du det på en av to mulige måter:

  1. Velge “jeg skal bli medlem” og registrer barnet med barnets personnummer og navn, men telefonnummer og e-post adressen til foreldrene.
  2. Eller du kan velge “barnet mitt skal bli medlem”. Da registrerer du deg selv og deretter barnet. Da vil kun barnet bli medlem, men forelderen vil vises som administrerende foresatt og kan se barnets profil om han/hun logger inn med sin profil på imsapp.nif.no.

Vi anbefaler avtale-giro-løsning og vær klar over at det tar 2-3 måneder før den er operativ. I denne perioden får du giro på e-post som må betales. Når avtalegiro-løsningen er trådt i kraft, får du ikke lenger giro på e-post.

Avtalegiro-løsningen krever at det trekkes samme sum hver måned. Vi har derfor delt den årlige avgiften på tolv og trekker denne summen hver måned, inklusive juli og desember, selv om det er noe redusert treningstilbud i disse månedene. Dette er bare en praktisk løsning – med et manuelt system kunne vi latt være å trekke avgift i disse to månedene, men da måtte vi økt avgiften i de andre ti månedene tilsvarende.

Velkommen som medlem i klubben!

Brun- og sortbelter som skulle gradere seg