Vinterferietrening på strender i Thailand

02.01.2020

Mizuchi karateklubb kan nå ikke bare invitere til sommerleir på Kreta, men også trenings- og opplevelsestilbud i vinterferien. Dette er nok et unikt tilbud fra klubben. (Mer info om sommerleir kommer snart).

Shihan Henriksen inviterer på vegne av klubben til vinterferietrening i Thailand. Så, har du ikke planlagt vinterferien ennå, ønsker deg en varm drømmeferie i vår kalde vinterperiode, ta kontakt med shihan Henriksen. Han har tilbrakt en årrekke i landet, både på studie- og feriereiser, og reist land og strand rundt.

Shihan selv reiser til Thailand for å lære mer om muay thai, som er den nasjonale kampsporten i Thailand. Gjennom mange år har han opparbeidet seg et nettverk av forbindelser innen muay thai på topp nivå og kan ordne alt med både karate- og muay thai-trening. Se artikler her om muay thai- trening for klubbens medlemmer tidligere https://www.mizuchi.no/2018/12/15/rasmus-pa-muay-thai-trening-i-thailand/ https://www.mizuchi.no/2019/06/07/prosjekt-48-ar-og-svart-belte-pa-under-10-mnd/ og her https://www.mizuchi.no/2019/12/09/trening-i-thailand/

I følge Shihan skal interesserte bestille billett tur-retur Bangkok. Han bruker sine forbindelser og ordner med henting på flyplassen og kjøring til hotell som han bestiller i byen Cha-Am. Denne byen blir basen. Cha-Am er en ekte thai kystby, med Thailands lengste strand. Alle blir hentet uavhengig av ankomsttid. Shihan ordner de beste prisene for dere.

Han legger opp til karate- og muay thai-trening, utflukter, restaurantbesøk og selvfølgelig strandliv. En av utfluktene blir til en av hans favorittøyer, Koh Talu, med paradislignende tilstander, uten veier, med inkludert speedbåttransport t/r, to overnattinger, bespisning, tilgang til kajakker og små seilbåter, snorkling og blekksprutfiske i solnedgangen.

Klimamessig er februar beste måneden i Thailand etter shihans mening. Han er der hele februar og litt ut i mars.

Ta kontakt med ham helst på gevalent@online.no eller mobil 90964951 om du lurer på noe.

Av: Ledelsen

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.