Utsatt oppstart til 17. januar

30.12.2021

Grunnet covid-19 og regler og råd, utsetter vi vår oppstart for alle medlemmer til 17. januar.

Regjeringen har foreløpige regler og kommunen foreløpige anbefalinger frem til fredag 14. januar, da de vil komme med nye retningslinjer. Dersom disse tillater at vi starter trening igjen, vil vi åpne for vanlige tider fra og med mandag 17. januar. Tidene ligger på https://www.mizuchi.no/trening-2/

Gradering for dem som ikke fikk gradert til jul

Det var få som ikke fikk gradert seg til jul, så vi vil gradere dem det gjelder på de vanlige treningene første uken etter oppstart. De som skulle ha endret parti etter sin gradering, men ikke fikk gradert, stiller på det partiet de trener med i henhold til det beltet de har, bortsett fra dem som var nybegynnere i høst. De stiller på sitt nye parti og treningstider. Så fort dere andre har fått gradert og eventuelt skal skifte parti og tider, foretas skiftet.

Inntak nye barn 6-12 år

Vi vil ta inn nye medlemmer i aldersgruppen 6-12 år (barn) torsdag 20. januar kl. 17.00 og torsdager kl.17.00 fremover etter dette.

Inntak nye ungdommer/voksne 12 år+

Inntak av nye medlemmer i aldersgruppene ungdommer/voksne 12 år+ vil skje mandag 24. januar kl.17.30 og mandager og onsdager kl.17.30 fremover etter dette.

Sommerleir 2022

Vi gjør oppmerksom på at vi optimistisk satser på sommerleir i Chaniaområdet, Kreta, for alle medlemmer, familiemedlemmer og venner. Hoveduken vil være 17 – 23. juli. I forbindelse med dette vil det selvfølgelig være mulig å komme ned før og bli igjen etter denne tiden, som tidligere år. Shihan Henriksen vil være der før og etter, og organisere treninger for dem som velger å være lenger enn selve hoveduken. Detaljer vil komme når vi har sett hvordan situasjonen med covid-19 utvikler seg, men blir det tilrådelig å reise, hold av perioden til en treningsferie på Kreta. Er det noen som har spørsmål før vi bestemmer detaljer, ta kontakt med shihan på gevalent@online.no

Dere finner reportasje fra siste leir i 2020 her:

https://www.mizuchi.no/2020/08/26/sommerleir-pa-kreta-i-covid-19-tider/

 

Styret ønsker alle et godt nytt (karate) år!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.