VI HAR MISTET EN KJÆR STØTTESPILLER

11.12.2014

Lørdag morgen fikk vi den triste meldingen om at Kari E. F. Henriksen var gått bort etter kort tid med sykdom. Vår shihan Geir V. Henriksen har mistet sin kone, Tine og Kim sin mor og klubben har mistet sin viktigste støttespiller gjennom alle år.

Kari har utvilsomt vært helt avgjørende for at Mizuchi karateklubb har kunnet utvikle seg til det den er i dag; en stor og veldrevet klubb med svært godt miljø og som høster mange medaljer, både nasjonalt og internasjonalt.

Utallige utøvere og karatevenner har opplevd Karis store gjestfrihet og omsorg. Hun har stilt opp og bidratt på utallige stevner, arrangementer og faglige reiser og hun har raust delt sitt hjem og sin kokekunst med utøvere og karatefolk i alle aldre. Denne rausheten synes vi også preger miljøet i klubben. For sin innsats for klubben i mer enn 30 år, ble Kari utnevnt til æresmedlem i 2012.

Det er ingen tvil om at en viktig ingrediens i klubbens suksess er vår dedikerte og dyktige grunnlegger og instruktør, Geir V. Henriksen. Men like sikkert er det at han ikke kunne har brukt nær sagt all sin tid på karate, inkludert 25 reise-helger i året, uten full støtte fra sin kone.

Det er med stor takknemlighet vi tenker på Kari og det er med en ufattelig tristhet at vi mottar beskjeden om hennes bortgang. Vi i Mizuchi karateklubb tenker på Tine, Kim og Geir og vil alltid minnes Kari for det flotte mennesket hun var og for alt det hun var for oss.

Bisettes i Haslum krematorium store kapell fredag 19. desember kl. 14.30.

Fra Kretaleiren i 2012. Kari helt til venstre.

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.