TOM BEGYNTE MED KARATE SOM 62-ÅRING

09.12.2014

Begynte sammen med døtrene med ønske om at de skulle få oppleve det gode miljøet i klubben.

Tom Blaasvær var i kontakt med klubben for mange år siden da sønnen til hans kone trente i klubben som ungdom. Andreas Olsbø tok svart belte i 2006. Du kan lese om ham her.

http://www.mizuchi.no/2006/12/11/manedens-profil-andreas-olsbo/

Tom Blaasvaer gradering julen 2014Da Tom etter hvert fikk to døtre til, ønsket han at de skulle få oppleve det gode miljøet i klubben. Tom jobber som miljøterapeut og er sosialpedagog. Han har jobbet med mennesker hele sitt liv, både som speiderleder og med mennesker med problemer av forskjellig karakter. I tillegg har han kjørt både taxi og buss.

Tom har sett litt av hvert når det gjelder idrettsledere. Han beskriver en rekke uheldige tilfeller med idrettsledere og roser Mizuchi for vår ledelse. Når vi ber ham spesifisere hvorfor han ville at de to jentene hans (7 og 9 år) på barnepartiet skulle begynne, beskriver han det med to ord: miljø og soliditet. Det er en beskrivelse av klubben vi setter stor pris på.

Av kampsport har han vært borte i boksing, mens den viktigste idretten hans har vært orientering. Vi synes det er fantastisk at han som 62-åring har kastet seg ut i dette, og at han viser at det er fullt mulig i godt voksen alder.

Vi gratulerer med vel gjennomført gradering til sitt første belte i karate!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.