ÉN NY 3. DAN, ÉN 2. DAN OG SEKS NYE 1. DAN

09.12.2014

De avsluttende graderingene ga klubben åtte nye dan-graderte. I tillegg bestod alle kandidater sin gradering (bilder kommer).

Et stort antall utøvere satte det hele på en skikkelig prøve organisatorisk og plassmessig. Det ble kjørt treninger fra kl. 10.00 om formiddagen til 18.00 på kvelden, lørdag og søndag.

Hele ni instruktører fra klubben deltok for at kvaliteten skulle bli så høy som mulig. Instruktører var shihan Henriksen, 7. dan, sensei Armend Kelmendi 4. dan, sensei Varshasb Farpajouh 4. dan, sensei Mikael Ek 4. dan, sensei Karl H. Svendsen 3. dan, sensei Jørn O. Hansen 2. dan, Sensei Geir Lundahl 2. dan, sensei Morten Lein 2. dan (ble gradert til 3. dan på søndag kveld) og sensei Henrik K. Engelschiøn 2. dan. Utøverne ble delt inn i grupper i henhold til alder og belter, og alle fikk i forkant et nøyaktig tidsskjema, som ble overholdt gjennom helgen.

Barneparti fargede belter

Barneparti fargede belter

Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet som gjorde at graderingen ble bestått, eller at de fikk en høyere klasse en de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren.

Brun- og sortbelter som skulle gradere seg

Brun- og sortbelter som skulle gradere seg

Det ble denne gangen brukt mye tid på fordypelse i kataer og bunkai. Vi mener å se en klar forbedring på dette området. Videre begynner det innførte graderingssystemet fra 2010 å gi resultater i form av bedre tradisjonell karate.

Spente familiemedlemmer

Spente familiemedlemmer

Lørdag kveld ble det arrangert julebord på en italiensk restaurant for store og små. Nydelig mat og drikke, samt hyggelig stemning. Vi har nå brukt denne restauranten ved noen anledninger, og verten Bruno er en utmerket ambassadør for italiensk gjestfrihet. Styreleder Ørjan G. Martinsen holdt tale og gjorde stas på vår VM-sølvvinner Gitte H. Brunstad og alle våre norgesmestere av året. En av dem, Ariana Alic feiret også sin 20-årsdag. Et flott arrangement på initiativ fra Mette Bævre, en av foreldrene, og arrangert av shihan Henriksen i samarbeid med restaurantsjef Bruno.

Søndag var det mer trening, og gradering. Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte og kunne ikle seg den fargen på beltet du skal ha resten av ditt karateliv.

???????????????????????????????

Nye Dan-graderte med Sensei Varshasb Farpajouh, Shihan Henriksen, Sensei Kelmendi bak

Denne gangen var det Artur Saidov, Kirill Saidov, Sven Kirschhausen, Leon Vikanes, Torbjørn Smedshaug og Johann Dalland som bestod gradering til 1. dan. Videre ble Lars Vestby (57) gradert til 2. dan, og vår alltid oppofrende sensei Morten Lein ble gradert til 3. dan. Ledelsen gratulerer alle, spesielt våre dan-graderte og i særdeleshet Lars og Morten, med vel gjennomført gradering. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott.

Arrangementet bestod med glans og ble et flott punktum for 2014. Ledelsen benytter sjansen til å ønske alle en god jul og de beste ønsker for det nye (karate)året som kommer!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.