FØRSTE TRENINGSSAMLING FOR SEKS KLUBBER

17.11.2014

Nils Petter Wold, Arild Lund og Shihan Henriksen har sammen med trenere i seks klubber dratt i gang et samarbeid på tvers av klubber og stilarter

De tre erfarne trenerne har involvert en rekke trenere fra seks klubber i Østlandsregionen. Utøvere og trenere fra Troll k.k., Skedsmo k.k., Sentrum kampsport Sarpsborg, Tiger k.k., Stange k.k og Mizuchi k.k hadde sin første samling for barn og unge i alderen 10 – 19 år i helgen.

Utøvere fra seks østlandsklubber på leir

Utøvere fra seks østlandsklubber på leir

Til sammen deltok ca. 90 utøvere på samlingen som Nils Petter Wold arrangerte i Bjørnholthallen på Bjørndal. Det var lagt ut fire matteområder, og instruktører fra de seks klubbene sørget for trening to økter lørdag.

Nybakt sølvmedaljevinner fra VM, Gitte H. Brunstad fra vår klubb, var også med som instruktør. Hun uttalte at hun syntes det var hyggelig å kunne gi noe tilbake av sin erfaring og kunnskap ved å bidra på denne måten.

Samarbeidet mellom klubbene går ut på å holde fire samlinger i året for utøvere som ønsker å satse mot landslaget i kumite og å gi et tilbud i tillegg til det de enkelte klubbene gir. Videre ønsker man å stille med felles lag i internasjonale stevner i 2015 på tvers av klubbene og under et eget navn.

Utøverne var alt fra ferske konkurranseutøvere i kumite til noen av de beste klubbutøverne som allerede er aktuelle for landslaget. Kunnskapen som trenerne besitter er formidabel i norsk karate, så her var det noe å plukke opp for alle nivåer. Neste samling er i januar, på Stange, hvor det blir overnatting og trening lørdag og søndag, med et sosialt opplegg i tillegg. Dette er et svært viktig og flott tiltak for å fremme konkurransekarate i vår region.

Vi gleder oss til neste samling på Stange i januar og takker Nils Petter Wold og alle trenerne for en flott lørdag!

Kontakt

Mizuchi Karateklubb
Dønskiveien 43C
1346 GJETTUM

E-post: styret@mizuchi.no

Facebook  Facebook

Webshop

Logg inn på medlemssidene
for å komme til webshop.