Tatt i mot som den idrettshelten hun er

 

Gitte med samboer Robert

Klubben organiserte mottagelse for Gitte (23) og Maria (21) på Gardermoen, samtidig som Steffen Larsen, Tiger k.k også satte hjulene i sving. 

Mange ønsket å gi Gitte den varme velkomsten hun fortjener. Tiger-utøverne hadde ordnet med musikk og plakater, og Ronja Ek stilte med kaker. En rekke konkurranseutøvere, foreldre og venner var på plass.

Gitte fikk masse blomster, og familien til Gitte ga også blomster til Shihan Henriksen, som har vært Gittes hovedtrener gjennom alle år.

Maria har vært en god treningspartner i flere år, og var nå en viktig partner i VM. Hvem vet om kanskje Maria også kommer hjem i triumf i fremtiden. Velfortjente blomster også til Maria.

Gittes samboer Robert var selvfølgelig til stede, og vi takker ham for at han støtter Gitte i hennes satsing. Det blir mye alene tid på Robert, da Gitte er mye på farten gjennom sesongen.

Velkomstgjengen

Vi takker også foreldrene for den støtte de har gitt Gitte i alle år, og for at Gittes mor reiste med henne til VM som støtte. En morsom digresjon er at da Gitte vant sitt første internasjonale stevne, British Open, som 13 åring, var også moren med. Kanskje klubb, og forbund, burde ha et eget budsjett for Gittes mor……

Gittes bror Jens, superdad Dag Anders, supermom Jorunn og Gitte

Vi takker alle som møtte frem og gjorde ankomsten for Gitte og Maria til en minnerik kveld.

Shihan Henriksen med Gitte og Maria