Åtte gull, fem sølv og tre bronse til Mizuchi i Rykkinnhallen i helgen

Mizuchi gjorde en bra innsats i Mini Cup og Regionscup i Rykkinnhallen 8. november. I tillegg til åtte gull, fem sølv og tre bronse fikk Mizuchi bestemannsprisen på både jente- og guttesiden.

Vi startet dagen med Mini Cup. Her gjorde Amund Hillestad og Cornelius F. Johnsen en kjempebra jobb, og begge vant i kata. Jarl Furuberg stilte i kumite og vant første kampen overlegent. Videre tapte han neste kamp knepent 2-3 mot en motstander som var nesten to år eldre.

Jarl , Amund og Cornelius etter flott innsats

Så var det tid for Region Cup. I kata gikk både Mariam Skogland og Fredrik Sundby helt til finalen og tok gull. Christian T. Steen gikk også helt til finalen i kata, men her møtte han lagkameraten Fredrik, som vant en knepen 3-2 -seier. Ronja Ek måtte ta til takke med sølv i kata denne gangen, etter et knepent 1-2 tap i finalen. Ingrid Halvari, som hadde gått opp til en eldre kataklasse, tapte så vidt første kampen.

I kumite ble det gull til Fredrik Sundby, Ronja Ek, Ariana Alic og Arik Amroun. Sølv ble det til Mariam Skogland og Karl Gustav Myreng. Til slutt ble det bronse til Aina Svendsen, Kirill Saidov og Silje Vedvik. Veldig bra jobbet av alle sammen!

Arik, Ariana, Carl Gustav, Ronja, Fredrik, Mariam, Amund og Silje. (Christian, Ingrid, Aina og Kirill var ikke tilstede da bildet ble tatt).

Mizuchi gikk av med bestemannsprisen på herresiden til Fredrik Sundby og på damesiden, Ronja Ek! 

Fredrik og Ronja ble stevnets beste

Stevnet ble avsluttet med Gitte Brunstad sin VM-finale på storskjerm i hallen. Vi takker arrangøren for et godt gjennomført arrangement!

Gittes VM-finale ble overført på storskjerm