Tapte første kampen for Ecuador.

Maria (arkivbilde)

En jevn og god match av Maria, men knepent tap 1 – 2 for den meritterte jenta fra Ecuador. Man skal ha marginene på sin side for å lyktes i noe så stort som VM. Det hadde ikke Maria denne gangen. Ecuador tapte senere, så ingen rekval for Maria. Luxembourg, Japan, Tyskland og Ukraina er i bronsefinalen i denne klassen (-61 kg), mens Malaysia og Egypt er i finalen.

Også Bettina Alstadsæther fra Stavanger gikk på tap i første kamp mot Frankrike. Den franske jenta ble slått 5 – 1 av Bettina for noen uker siden i verdenscupavslutningen. Dette viser hvordan det kan svinge, og at det er små marginer, spesielt når vi vet at den franske jenta gikk helt til finalen i VM. Dermed rekval for Bettina, men dessverre tapte hun 0-2 for Venezuela i første rekval-kamp. Italia, Tunisia, Tyskland og Japan går videre til bronsefinale lørdag (-55 kg) og Frankrike og Italia til finalen.

Gitte, Maria og Bettina går lag fredag (arkivbilde)

 

I morgen ettermiddag starter jentene lagkamp, hvor de har trukket Peru i første runde. Vinner de den blir regjerende europamester, Tyrkia, neste motstander. Følg med!