Mizuchi hentet hjem ett gull, fem sølv og fire bronse.

Denne helgen var det Karate Kid Cup og Juniorpokalen i Stockholm. Vi har av tidligere erfaring sett at dette er et stevne med høyt nivå, både på kata og kumite. Derfor valgte vi å stille med syv av de beste utøverne våre mellom 11 og 17 år, sammen med en coach og flere foreldre. Noe som førte til at dette ble en veldig vellykket og fin helg for både små og store.

Vi startet lørdagen med Karate Kid Cup.

Først ut var Amund Hillestad. Dette er det første året han konkurrerer utenfor Norge. Han gjorde en imponerende innsats med sølv i kata gutter 11 år.

Videre var det Christian Steen sin tur. Han stilte i kata gutter 12 år. Her gjorde han en fantastisk innsats og gikk helt til topps. I tillegg til at han fikk gull i kata, stilte han også i kumite. Etter flere tøffe kamper sikret Christian til slutt bronse i kumite.

Så var det Mariam Skogland sin tur i kata jenter 13 år. Her gjorde hun en veldig bra jobb, og fikk bronse. Mariam var også med i kumite, men her gikk det dessverre litt “stolpe ut”, med 3-2 til motstanderen på dommeravgjørelse i første kampen.

Samtidig gikk Fredrik Sundby i kata gutter 13 år. I denne klassen var det 20 katautøvere. Fredrik gikk helt til finalen, og her møtte han Vincent, som er en svært god katautøver. Det ble derfor sølv til Fredrik i kata. Han stilte også i kumite, kom til finalen og møtte igjen veldig tøff motstand. Det ble et knepent tap, men sølv til Fredrik.

Senere på ettermiddagen var det tid for Juniorpokalen for kadetter og juniorer.

Her startet Ronja Ek i kata jenter kadett. Hun var i en stor klasse på over 20 utøvere fra hele Norden. Ronja gikk helt til semifinalen, hvor hun tapte. Hun vant videre rekvalifiseringen, så det ble bronse i kata for Ronja. Rett etter oppstillingen av kata var det tid for kumite jenter kadett -47 kg. Her gikk hun til finalen, og det ble sølv.

Så var det Eirill Bungum sin tur, i kumite jenter kadett +54 kg. I semifinalen tapte hun for en veldig flink finsk jente. I rekvalifiseringen gjorde Eirill en glimrende jobb og vant 8-0 før full tid. Denne jenta tapte Eirill for i Karlstad for et par uker siden, så vi kan trygt si at Eirill klarte å ta revansj.

Etter en lang dag i hallen, var det til slutt Carl Gustav Drabløs Myreng sin tur i kumite gutter junior -61 kg. Her kom Carl Gustav til finalen og møtte en veldig god svensk landslagsutøver. I finalen innledet Carl Gustav kampen smart taktisk og det var helt jevnt. Midt i kampen sparket svensken et spark som treffer Carl Gudtavs hånd tydelig. Dette ser ikke dommeren på motsatt side, så han får derfor tre poeng imot seg. Dette avgjorde kampen.

Kort oppsummert ble det i Karate Kid Cup for utøvere under 14 år ett gull, tre sølv og to bronse. Resultatet fra Juniorpokalen ble to sølv og to bronse. Dette er et veldig bra resultat med tanke på det store antall deltagere. Vi takker for et velorganisert stevne.

Hele premiegjengen som deltok på stevner i Stockholm. Mariam var ikke tilstede da bildet ble tatt