Gitte H. Brunstad og Maria B. Roll reiser til Bremen, Tyskland, hvor VM går denne uken.

Det er påmeldt 107 nasjoner til VM. Hver nasjon har rett til å stille med én utøver og ett lag i hver klasse. Det skal avvikles følgende klasser:

Kata: Damer individuelt, herrer individuelt, damer lag, herrer lag

Kumite: Damer: – 50 kg, – 55 kg, – 61 kg, – 68 kg, + 68 kg og lag Herrer: – 60 kg, – 67 kg, – 75 kg, – 84 kg, + 84 kg og lag

Norge sender tre utøvere til VM. Alle er damer og går kumite, og det er Bettina Alstadsæther, Stavanger karateklubb i – 55 kg, Maria i – 61 kg og Gitte i – 68 kg. Sammen går de lag. Gitte er først ut, onsdag ettermiddag, så Maria torsdag formiddag, Bettina Alstadsæther etter Maria, og deretter går de tre jentene lag på fredag. Lørdag og søndag går alle bronsefinaler og finaler, og publikumsplasser er utsolgt begge finaledagene.

Maria og Gitte er tatt ut til å delta i senior-VM

I tillegg til de tre jentene består den norske troppen av landslagstrener Wayne Otto og assistenttrener Morten Alstadsæther. Det vil være representanter fra det norske forbundet og norske internasjonale dommerne tilstede. Fra klubben reiser Shihan Henriksen og Sensei Eirik Hjerpaasen, Asker k.k. for å delta på møter og overvære finalene.

Vi vil holde leserne oppdatert på hjemmesidene våre med vurdering av trekninger og oppfølging av utviklingen. Vi ønsker den norske troppen lykke til!