Dette var et rent kumitestevne, og vi ble suverent beste klubb i seniorklassene. Femti klubber fra fem land deltok i stevnet.

Vår tropp til Göteborg var på kun syv personer, fordelt på to ledere og fem utøvere. Med en liten, men uhyre sterk, tropp på fem dyktige utøvere lyktes de fleste meget godt denne gangen. Selv om arrangementet var meget bra, var deltagelsen dette året svakere enn fjorårets, etter vår mening. Et så ambisiøst arrangementsopplegg hadde definitivt fortjent enda større deltagelse. Men hele 10 norske klubber hadde funnet veien til Göteborg.

Denne gangen stilte vi med utøvere i seniorklassene, pluss kun Ronja Ek (15) fra kadett, da våre 11 – 18-årsutøvere skal gå stevne i Stockholm kommende helg. Ronja tapte for en sterk skotsk utøver som har 5. plass fra jr. EM 2014 i denne klassen. Dermed bronse til Ronja.

Bronse til Ronja

Arik Amroun (27) gikk til finalen i seniorenes +84 kg, hvor han etter seier 8 – 0 i innledende runde, var suveren i finalen og vant 6 – 0.

Gull til Arik

På damesiden må det være lov å si at vi dominerte. Ariana Alic (19) vant både u.21 -53 kg og senior -55 kg. I senior -61 kg var Maria B. Roll (21) utilnærmelig og vant finalen 8-0.

Gitte H. Brunstad (22) levnet ikke sine mer urutinerte motstandere mange sjanser i senior -68 kg, og avgjorde finalen 8-0 før full tid, hvor hun avsluttet med en ippon på ledelse 5 – 0 med en flott nedtagning og oppfølging.

De tre seniordamene vant også lag suverent over et blandingslag fra Bærum Kampsport, Stavanger k.k og Troll k.k. (Oslo), ved at Gitte vant 7 – 0 over utøveren fra Bærum Kampsport og Maria vant over utøveren fra Stavanger med samme sifre, og dermed var finalen over.

Gull til Maria, Gitte og Ariana individuelt og i lag

Verdt å merke seg er at våre seniorer scoret hele 63 poeng og kun fikk to poeng i mot seg. Summen for våre fem utøvere ble da seks gull og én bronse. Styret gratulerer med fremragende innsats og resultater!