Ingen medaljer på våre fem utøvere i German Open, men bra innsats.

Nesten 60 nasjoner deltok i dette høykvalitetstevnet i Frankfurt i helgen. Mizuchi deltok med fem utøvere.

Mikael Amroun slet med foten han skadet forrige helg i Banzai cup og fikk ikke beveget seg godt nok til å hevde seg. Han tapte første kampen og fikk ikke rekval.

Gitte H. Brunstad vant første kampen mot Bulgaria, andre kampen mot Frankrike, men tapte tredje mot en utøver fra Latvia, som er regjerende junior europamester. Gitte skulle hatt det første poenget, men det gikk til Latvia, og det ble tap 0 – 2 for Gitte. Latvia tapte senere, og dermed ble det ingen rekval på Gitte.

Arik Amroun fikk raskt en skade i første runde og tapte 0 – 2 for en danske. Ingen rekval.

Maria B. Roll møtte Tysklands VM-uttatte i første kamp og fightet veldig bra. Maria fulgte den tyske jenta helt til døren, men måtte se seg slått 2 – 3. Den tyske jenta tapte senere for verdensmester fra tidligere, Lolita Dona fra Frankrike. Ingen rekval for Maria.

Ariana hadde også trukket Tysklands VM-uttatte i sin klasse og fightet også veldig bra. Jana Bitsch er medaljegrossist både som junior og senior. Ariana var absolutt med, men tapte knepent alle poenggivende dueller, og dermed kampen. Den tyske jenta gikk senere til finale, og dermed rekval for Ariana. Ariana vant første kamp flott 4 – 3 mot Hviterussland, men tapte så knepent 3 – 4 mot Tysklands nest beste om å komme til bronsefinalen. Dermed 7. plass på Ariana i klassen. Ariana blir bedre og bedre for tiden, og dette var definitivt inspirerende for henne. Flott innsats av våre utøvere.

 

Ariana – vår beste i GermanOpen

De andre norske, Bettina Alstadsæther og Lotte Andersen fra Stavanger, gikk ut i første runde uten å få rekval. Styret gratulerer våre med flott innsats!

Våre utøvere med kelner hos Shihan