Øyvind Hammer har motivert tidenes mestvinnende i vinter OL, Ole Einar Bjørndalen, i en årrekke. Nå var han hos oss.

Hammer er identisk med den personen som tok svart belte i karate på 10 mnd og 3 dager i 2008. Den gangen etter pensum og teknikk fra den stilartsorganisasjonen vi tilhørte frem til 2010. Se hans gradering her: Snurr film. 

Han har løpt New York maraton noen ganger og gått på ski over Grønland, i tillegg til å ha gjort en hel rekke ting, som gjør ham godt rustet til å kunne forelese om motivasjon. En mann som har jobbet med å motivere en rekke kjente idrettsutøvere opp gjennom årene, og er motivator i VG slankeklubb. Han brukes også hyppig av næringslivet.

Han holdt foredrag for våre konkurranseutøvere og en del tradisjonelt trenende. En engasjert Hammer greide å formidle tankerekker og ideer enhver kan ha nytte av, og det var nok mange som fikk en aha opplevelse. Det var spesielt tankerekker rundt dette med å skulle gå kumite han tok for seg denne gangen, og selv de mest drevne fikk ideer å tenke på.

Vi har innledet samarbeid med Hammer, så han vil komme igjen på et senere tidspunkt for å føre tråden videre. Det blir spennende, og vi takker Hammer for å ha motivert oss på en topp måte.