Karate er et av de mest komplette selvforsvarsystemer som finnes og er en fin måte å trene koordinering, balanse, styrke, smidighet, bevegelseskunst, avansert teknikk, selvkontroll, respekt og høflighet.

Våre eldste utøvere på høyere nivåer er 70 år, og vi har instruktører med flere tiårs erfaring.

Nye barn fra 6 år og foreldre starter torsdag 28. august kl. 17:00. Som nybegynner barn trener du én gang i uka, hver torsdag kl. 17:00. Foreldre til nybegynnere kan trene parallelt. Dette er et unikt tilbud og har blitt en stor suksess. Barn og foreldre trener separat og under kyndig instruksjon av våre instruktører. MYE bedre enn bare å sitte å vente på barna.

Nye medlemmer fra 12 år ungdom og voksne starter mandag 1. september kl. 17:30. Som nybegynner ungdom/voksen trener du to ganger i uka, hver mandag kl. 17:30 og onsdager kl. 18:30.

Ordinær oppstart for klubbens medlemmer er forøvrig mandag 18. august. Legg merke til at det kan være små forandringer i treningstidene.

Treningstider og priser finner du i menyen til venstre på weben her.

Man trenger ikke registrere seg på forhånd. Vi har god kapasitet i våre flotte lokaler. Bare møt opp på første trening og ta med lett treningstøy.

Finner du ikke svar på det du lurer på, så ta gjerne kontakt på e-post eller telefon.

E-post:           styret@mizuchi.no

Telefon:          Geir Henriksen                  9096 4951

                     Ørjan Grøttem Martinsen     9110 3411