En rekke av de yngre konkurranseutøverne avsluttet vårhalvåret på Tusenfryd i helgen.

Etter en flott vårsesong, hvor de yngste konkurranseutøverne har trent bra og hevdet seg sterkt, var det moro og glede utenfor konkurransematten som stod i høysetet denne lørdagen.

Turen gikk til Tusenfryd, hvor de unge utøverne og en del foreldre, under ledelse av sensei Ole Dieserud, gjorde en grundig gjennomgang av Tusenfryds attraksjoner. Noen av attraksjonene frembrakte skrik vi ikke kan godkjenne som kiai, men de tjente formålet.

Splash med kamprop

Andreas, Eirill og Christian gjør seg klare

Det var derfor en blid og fornøyd gjeng som reiste tilbake til Bærum etter en dag i fornøyelsesparken.

Tusenfryd-gjengen med “veileder” Carl Gustav

Den yngre konkurransegruppa har et veldig godt sosialt miljø, og er dessuten åpen og inkluderende. Flott av Carl Gustav D. Myreng fra den eldre gruppa å stille opp og spre glede og trygghet slik han kan. En flott avslutning av vårsesongen for de yngste konkurranseutøverne våre. Nå er det sommertrening og sommerleir på Kreta som står for tur.