Våre norgesmestere i eldste junior og seniorklasser var invitert av ordføreren til idrettsgalla i rådhuset.

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh hadde invitert samtlige av Bærums norgesmestere i eldste junior og seniorklasser 2013 på idrettsgalla i rådhusets festsal. Tilstede var også ledende personer fra idrettsavdelingen i kommunen og fra Bærum idrettsråd.

Festsalen i Bærum rådhus under årets idrettsgalla

Vi stilte med 12 av våre 17 som ble norgesmestere i disse klassene i 2013. Det var taler, kulturinnslag, mat, drikke og utdeling av gaver, blomster, idrettsstipend og årets ildsjelpris. Vi hadde kandidater til idrettsstipend, og Gitte H. Brunstad var valgt ut som den eneste fra karate blant de 12 som ble tildelt stipendet. Gitte ble i tillegg til norgesmester, den eneste norske senioren som vant gull i nordisk mesterskap 2013. Hun hadde også et fantastisk år ute i verden, og var i tre verdenscupfinaler. Dette ga sammenlagt bronse i karates verdenscup.

Norgesmestere 2013 i eldste junior samt seniorklasse. Bak fra v. Silje M. Vedvik, Edmond Sejdijai, Mikael Amroun, Davor Sekelja, Gitte H. Brunstad, Yvonne Murray.  Foran fra v. Camilla T. Skaanes, Ronja Ek, Maria B. Roll, Stian Bagroen, Aina Svendsen, Carl Gustav D. Myreng.

Videre fikk alle våre norgesmestere som var tilstede, gaver fra kommunen. Et hyggelig initiativ og fin gest overfor utøvere som står på innen sin idrett. Vi gratulerer alle våre norgesmestere 2013, og spesielt Gitte, med årets idrettsstipend!