Siste helgen i mai dro Gitte og Maria på treningsleir i København arrangert av Danmarks landslagstrener, Allan Kjærsgaard. Det var omkring 26 landslagsutøvere fra Danmark, Sverige, Finland og Norge.

Allan Kjærsgaard er kjent for sitt fokus på taktikk og strategi, hvilke også var temaene under årets Elite Camp. Han brukte blant annet videoklipp av kamper fra EM, VM og verdenscupen for å demonstrere og forklare prinsippene. Det var en svært strukturert og målrettet leir, med rom for individuelle løsninger på kampsituasjonene vi trente på.

Eliteutøvere fra Danmark, Finland, Norge og Sverige

 

Utøverne holdt et høyt nivå og samarbeidet godt på tvers av kjønn, alder og nasjonalitet. Vi både utfordret og hjalp hverandre under treningene og bidro alle sammen til en svært god gjennomføring av leiren.

Leiren var lærerik og interessant, og økte bevisstheten vår rundt kamptaktikk. Dette tar vi med tilbake til klubben og ser frem til å trene mer på.