Flott innsats av Maria B. Roll som deltok i den største dameklassen i EM.

Maria (20) stilte i klassen kumite – 61 kg, med utøvere fra 33 nasjoner. I første kamp gikk hun uavgjort 1 – 1 mot Russland, men vant på dommeravgjørelse med dommerstemmene 4 – 1. Så ble det tap 0 – 2 for Kroatia, som senere gikk til finalen, og dermed rekval for Maria.

I første rekval møtte hun Hviterussland, og vant 3 – 2. I kampen om å komme til bronsefinale ble det tap 0 – 3 for Bosnia/Herzegovina. Dermed 7. plass på Maria. Maria er en utøver som tar sin idrett svært seriøst, og hun viser nå at hun har tatt steget opp blant de beste i Europa.

Maria B. Roll, EM, Tampere, Finland

 

Gitte H. Brunstad tapte første kampen i – 68 kg 1 – 0 for Finland og fikk ikke rekval. Alle jentene i hennes pulje gikk svært jevnt, og det skilte aldri mer enn fra dommeravgjørelser til 2 poeng. Da må man ha marginer på sin side, og det hadde ikke Gitte denne gangen.

Bettina Alstadsæther fra Stavanger k.k. tapte 0 – 8 for Kroatia i første kamp og fikk ikke rekval. I dag er det lagkamp for våre jenter, hvor de møter sterke Østerrike i første kamp.

Vi gratulerer Maria med flott 7. plass i EM!