Fordi vi hadde en stor tropp i Tsjekkia og våre senioruttatte til EM var på treningsleir, måtte Tilde (13) forsvare vår ære alene i Regionsmesterskapet

Og det gjorde hun med glans. Tøff og smart er en god kombinasjon, og Tilde innehar denne. På tross av at hun holder på med sin første konkurransesesong, kjører hun som en erfaren utøver. I første runde ble det seier før full tid med 10 – 2, semifinaleseier 7 – 0, og i finalen ble det 1 – 0. Hun er hurtig, og scoret også to ippon med spark til hodet denne gangen.

Gull til Tilde E. Eine (nr to fra venstre)

Også våre Mini Cup-utøvere gjorde det svært bra. I kata ble det gull til Ingrid Halvari (11) og sølv til Christian T. Steen (11), mens det i kumite ble gull til Artur Saidov (11) og bronse til Christian. Våre aller yngste, Amund Hillestad og Cornelius F. Johnsen vant sine katarunder, mens Jarl Furberg måtte kaste inn håndklet etter én katarunde, med mavebesvær.

(Fra v.) Ingrid Halvari (gull), Christian T. Steen (sølv, bronse), Artur Saidov (gull), Amund Hillestad (vant) og Cornelius F. Johnsen (vant)

 Styret gratulerer med flott innsats og gode resultater.