Men, det var mye annet å glede seg over også.

Over 1100 påmeldte fra 95 klubber fra 17 nasjoner ga tøff matching i Hradec Kralove Grand Prix. Stevnet gikk på seks matter samtidig i to dager. Ariana Alic (20) fortsatte sin flotte sesong med å vinne kumite senior – 55 kg. Tøff og teknisk hadde hun god kontroll på sine motstandere.

Gull til Ariana Alic

Også Silje M. Vedvik (20) gikk til topps i kumite + 68 kg. Det ble også bronse i u 21, så Silje hadde definitivt mye å glede seg over denne helgen.

Gull til Silje M. Vedvik

Sebastian Tenmann (15) vant sine to første kamper, men så ble det tap i semifinale og i bronsefinale. Likevel, 5. plass i dette sterke selskapet er veldig bra.

Fredrik Sundby (12) gikk helt til semifinale i sin kataklasse med 28 utøvere. Det ble tap, også i bronsefinalen. Men, han måtte for første gang utføre fem forskjellig kataer, og 5. plass er en veldig god plasseing.

Plassering ble det også på Mariam Skogland i kumite. Hun tapte for puljevinneren i første kamp, men fikk rekval og vant 7 – 0 blant annet etter to fine kombinasjoner med spark til hodet. I kampen om å komme til bronsefinalen i klassen med 21 utøvere, var hun bare centimeterne unna seier, men måtte nøye seg med 7. plass. Nevnes må også at hun gikk til 2. runde i kata.

Ronja Ek, Ailin V. Moen, Andreas Dieserud og Eirill Bungum ble uplassert denne gangen. Grand Prix Hradec Kralove er et tøft stevne, med trang hall og masse utøvere fra mange land. Det gjør det til et skikkelig tøft og bra stevne å matche seg i.

Sebastian Tenmann, Ariana Alic, Ronja Ek og Silje M. Vedvik

Når det er sagt, er det viktig å legge opp til sosialt samvær og opplevelse også. Vi bodde i sentrum av Praha, selv om stevnet gikk 12 mil øst for Praha. Praha er en flott by, med mye kultur, flotte bygninger og hyggelig priser. Sentrum er lagt opp for gående, og det var et yrende liv, fullt av turister i og med yrende vårvær. Våre tsjekkiske kontakter hadde ordnet opp i stor stil, slik at vi virkelig kunne nyte vårt opphold etter at stevnedagene var ferdige. Foreldre tro til med hjelp til en rekke praktiske gjøremål både i forbindelse med stevnet og oppholdet i Praha. Det ble anledning til byvandring, shopping og annet. God mat og godt drikke hjalp til å holde hele gjengen gående: ni utøvere, to coacher og ti medreisende ledere og foreldre. Dermed ble det hele svært vellykket på alle måter.

Styret gratulerer med flott innsats og flotte resultater!