Mini Cup og Regionsstevne ga 8 gull, 2 sølv og 3 bronse pluss mye erfaring.

Det var regional helg i Bjølsenhallen i Oslo lørdag, arrangert av Tiger k.k.
Hele Østlandet deltok, men vi deltok uten alle våre beste seniorer.

Mini Cup
Vi stilte med 2 debutanter i kata i Mini Cup. MC er stevne for de under 12 år.
I 11 år klassen for jenter deltok Ingrid Halvari i sitt første katastevne, og vant klassen etter fint gjennomført kata Bassai Dai i finalen.

Mini Cup feb. 2014 – Ingrid på pallen for første gang i sitt liv

I 11 år klassen for gutter vant Christian T. Steen kata. Hurtig og teknisk god.

Mini Cup feb. 2014 – Christian gull i kata

Barn under 11 år får alle gå 2 runder i kata og kumite, og ingen vinnere av klassene kåres.
Her debuterte Amund Hillestad(10) i kata, og han vant begge sine runder med kata Bassai Dai.
Begge debutantene var preget av nerver, men de skjulte det godt ute på matten og gjennomført veldig bra.
Gjennomførte veldig bra gjorde også Jarl Furuberg(9), som også vant begge sine runder i kata.

I kumite vant Jarl begge sine kamper 9 – 0 før full tid, og hadde flere flotte scoringer med høyt teknisk nivå.
Artur Saidov(11) vant sin først kamp, men ble dessverre disket for kontakt da han ledet og hadde suverent tak på sin motstander i semifinalen. Han gikk derfor til bronsefinale og vant den. Artur viser stigende kumite egenskaper.
Christian T. Steen tapte sin semifinale i siste sekund, etter å ha ledet 3 – 1. Men han lærte mye av dette tapet, og gikk til bronsefinale, hvor han serverte en av de mest avanserte ben scoringer som finnes i karate, ushiro mawashi geri, et avansert rotasjonsspark til hodet. Dagens flotteste scoring. Bronsefinalen ble stoppet før full tid da Christian ledet 8 – 0.
Topp av våre minste, og mye gøy!

Minicup februar 2014 – Christian ushiro mawashi geri

Mini cup feb. 2014 – Jarl, Artur, Ingrid, Amund, Christian

Regionsstevnet
Mariam Skogland(12) er tilbake for fullt, og vant kata ungdom, etter flott gjennomførte kataer.
Sammen med Andreas Dieserud(13) og Fredrik Sundby(12) vant hun også lagkata mix.

RS feb. 2014 – Mariam, Andreas, Fredrik full i lagkata mix

Andreas tok også sølv individuelt i kata, mens Fredrik vant kumite etter flott og teknisk fighting, i en klasse som egentlig har for store og tunge gutter for Fredrik. Fredrik(36 kg) vant – 40 kg i København forrige helg, mens han i Norge må gå – 45 kg, som er laveste vektklasse i Norge.
Men, han er eksplosiv og usedvanlig teknisk, og kan utfordre de større guttene med dette.
På jentesiden i kumite gikk Eirill Bungum(13) nok en gang til topps i ungdomsklassen, mens Ailin V. Moen ble nr. 5 denne gangen. Dog skal det nevnes at Ailin slo ut en av de beste jentene i klassen på sin vei mot 5. pl.

RS feb. 2014 – Eirill gull i kumite

I aldersklassen 14/15 år kumite + 45 kg, det som heter aldersklasse kadett, lyktes ikke Aina Svendsen, men vi vet hun har mye mer inne.
I kata vant Ronja Ek(14) og tok bronse i kumite. I kumite måtte hun stille i den tyngste vektklassen, da hun ikke fikk motstander i sin egen klasse. For seier i kata og bronse i kumite fikk hun premien som stevnets beste jente. Ronja viser at hun behersker begge disipliner nok en gang.

RS feb. 2014 – Ronja med pokalen for beste jente i RS

På guttesiden i kumite kadett, var Sebastian Tenmann(15) skikkelig på hugget denne gangen. Smart, uredd og hurtig, slo han ut den ene gode motstanderen etter den andre, og til slutt ble det seier i klassen. Han har slitt med skader, men fått trent bra i det siste, og dette ga flott uttelling.

RS feb. 2014 – Sebastian gull i kumite

I juniorklassen kumite(u.18 år), hadde man slått sammen til åpen klasse, men lette Carl Gustav D. Myreng(17) kjempet seg til finaleplass, men måtte her se seg slått av en tyngre utøver. Men, vi ser at Carl Gustav har forbedret seg på flere viktige områder, og dette blir spennende frem mot NM i slutten av neste måned, hvor Carl Gustav får motstandere i sin egen vektklasse.