Klubben har over 70 medlemmer over 35 år. Mange er trenende foreldre til våre barn og unge.

 

Mizuchi karateklubb er langt fra kun konkurranseutøvere. Av klubbens rundt 250 medlemmer, trener rundt 210 tradisjonell karate for trening og selvforsvar.
Vi har 3 forskjellige barnepartier etter beltenivåer, og 4 forskjellig ungdom/voksenpartier etter beltenivå. I tillegg har vi konkurranseparti for barn og for ungedommer/voksne.

Av og til arrangeres trening for 35 år + på tvers av beltepartiene. Det er noe alle synes er hyggelig og sosialt, da man blir kjent med resten av de godt voksne i klubben.

 

35 + trening – gruppebilde

 

Shihan Henriksen ledet sammen med Sensei Jørn O. Hansen trening for denne gruppen denne uken, som en avsluttende trening før jul.

 

35 år + trening – Jørn Ove og Shihan instruerer mawashi geri chudan

 

Mange av våre godt voksne medlemmer er resurspersoner som ikke er like aktive lenger på matten, men som bidrar på annet vis.
Denne onsdagen i førjulstiden, kom det hastende inn utøvere etter at gruppebildet var tatt, da overtid på jobben eller annet hadde gjort at de ikke rakk starten, men fikk med seg resten.

 

35 år + trening – Cato er barnevakt og trener

 

Totalt var vi denne onsdagen 26 aktive, men klubben har nærmere 70 medlemmer som er 35 år+. Det ble kjørt sparreteknikker, full kontakt trening og “snille” selvforsvarsteknikker. Shihan Henriksen og Sensei Hansen hadde lagt opp til et opplegg man kunne trene uansett grad og teknisk nivå.

Eldste denne gang var Erik med sine 69 år, så dersom noen tror at de er for gamle til å begynne å trene karate, bør de være betydelig eldre enn Erik.

 

35 år + trening – Jørn O. Hansen instruerer

 

Etter trening var det tid for badstueråd hvor latteren som vanlig satt løst.
En hyggelig treningsavslutning 2013 for mange av klubbens foreldre og godt voksne.

Vi ses på trening igjen i 2014!

 

35 + trening – Shihan Henriksen viser tygdeoverføring i slag