Og bronse til Andreas.

 

Med klasser på over 30 utøvere for våre utøvere, ble Karate Kid Cup i Stockholm flott matching for våre yngre, mens de eldre hadde lag NM i Drammen.

Andreas Dieserud(12), Fredrik Sundby(12) og Christian T. Steen(11) reiste denne gangen.

 

Fredrik Sundby
Andreas Diserud

 

Fredrik hadde vært syk siste uken, men ville prøve, men innså der borte at det ikke ble konkurranse denne gangen. Andreas tok en fin bronse i kata, mens Christian gikk helt til topps i sin kataklasse med 31 utøvere.

 

Karate Kid Cup 2013 – Gull til Christian i kata

 

I kumite vant Christian sine to første kamper og ledet i sin tredje kamp, da han fikk et spark i skrittet, og ikke kom seg opp innen 10 sekunder. Motstanderen ble disket, men i og med at Christian ikke hadde kommet seg opp innen 10 sekunder var han ute av klassen.

Styret gratulerer med flott innsats og gode resultater!

 

Karate Kid Cup 2013 – Harald coach