Christian T. Steen var minst i sin kampklasse, men best.

 

Jarl Furuberg(9) deltok for første gang i kata i klassen 8-10 år. Han gikk fine Bassai dai, men var nok preget noe av stundens alvor. I barneklassene under 11 år, får all utøverne gå to kataer, og i kumite får alle 2 kamper. Det kåres ikke vinnere av klassene i disse aldersgruppene. Jarl vant sin første katarunde, men tapte sin andre. I kumite gjorde han det veldig bra og vant begge kampene, den første hele 11 – 1. Artur Saidov(10) vant en kamp og tapte en kamp, men har mye mer inne.

Regionsstevne nov. 2013 – Christian og Jarl vant alle sine kamper i kumite

Christian(11), som er klubbens yngste svartbelte i historien, må i Norge gå åpen klasse i kumite(kamp). Dette byr på store problemer for ham, da han foreløpig er liten for alderen. I Sverige deler man inn etter høyde, som gjør det litt bedre for lille Christian. På tross av dette vant han kampklassen gutter 11 år, og kata(mønster). Han var dermed beste gutteutøver i stevnet, da ingen andre greide å vinne begge disipliner. I kumite var motstanderne i de 3 kampene alle minst et hode høyere enn Christian.

En som var nær ved å kopiere Christian var Fredrik Sundby(12), som vant kumite etter å ha scoret 16 poeng, hvor 4 var trepoengere(ippon) og slapp inn 3 poeng. Fredrik er i tillegg til sin gode teknikk blitt hurtigere og sterkere. I kata ble det bronse denne gangen.

Regionsstevne nov. 2013 – Fredrik gull i kumite

 

I 13 års klassen ble det bronse på Kirill Saidov i kumite, etter at han vant sin første kamp flott 8-0. Men det ble tap i semifinale og seier i bronsefinale.
Det ble sølv til Sebastian R. Tenmann i 14/15 år kumite +50 kg. Sebastian vant sine to innledende kamper henholdsvis 9-0 og 8-0 før full tid. Veldig bra kamper, men finalen ble antiklimaks denne gangen.

Regionsstevne nov. 2013 – Kirill t.h. bronse i kumite

 

Regionsstevne nov. 2013 – Sebastian sølv i kumite

 

Carl Gustav D. Myreng, regjerende Norgesmester, vant 16/17 år – 65 kg mens Davor Sekelja tok sølv i senior herrer åpen klasse kamp.

Regionsstevne nov. 2013 – Carl Gustav gull

 

Regionsstevne nov. 2013 – Davor sølv

 

På damesiden har Mizuchi en bredde ingen andre klubber i Norge har. Nå deltok ikke alle våre beste denne gangen, men Ailin V. Moen og Eirill Bungum viste at det gror bak de etablerte, ved å ta dobbeltseier i kumite jenter 13 år, med Ailin først.

Regionsstevne nov. 2013 – Ailin gull og Eirill sølv

 

I klassen 13 år for de som går første sesong viste Tilde Eriksen at hun blir å regne med fremover, ved å vinne klassen suverent med to trepoengere(ippon) i finalen, og seier 8-0 før full tid. I 14/15 år ble det bronse på Aina Svendsen.

Regionsstevne nov. 2013 – Tilde til topps for første gang

 

Regionsstevne nov. 2013 – Aina bronse

 

I senior åpen klasse kvinner vant regjerende Norgesmester i + 68 kg, Silje M. Vedvik(19).

Regionsstevne nov. 2013 – Silje på toppen

 

Uten 8 av våre regjerende Norgesmestere tok vi likevel 7 gull, 3 sølv og 3 bronse i Sarpsborg i helgen. En del av våre topputøvere valgte denne gangen å stå over, men de yngre og mer urutinerte gjorde det altså meget skarpt.
Vi ble beste klubb i stevnet.

Styret gratulerer!