Nye talenter og etablerte stjerner gjorde alle jobben sin, og slik gir mye medaljer og moro.

 

Klubben har de siste 15-20 årene vært Norges ledende karateklubb.
Vanligvis stiller vi kun med våre mer uerfarne i regionale stevner, men når stevnet skulle gå i Bærum, stilte vi med mange av våre beste seniorer også. Det gjorde det vanskelig for motstanderne. I alt deltok 14 klubber fra Østlandsregionen, samt utøvere fra Vågsbygd.

Nye talenter fra Mizuchi
Stadig vekk får klubben frem nye talenter, og denne gangen var det hele fem utøvere som gikk sine første kamper i et regionalt stevne for klubben.
Utøvere under 11 år fikk gå to kamper hver, mens de som er 11 år og eldre kjørte vanlig kampoppsett hvor det deles ut gull, sølv og bronser.
Jarl Furuberg(9) vant henholdsvis 8-0 og 10 – 0 før full tid, og hadde hele 5 avanserte 3 poengs scoringer i løpet av sine kamper. Eksepsjonelt vil vi hevde. Forøvrig hadde de andre nye fra klubben alle en 3 poengs scoring eller flere i løpet av sine kamper.

RS 3 2013 – Jarl Furuberg

 

Den andre nye som vant kamper var Artur Saidov(10), mens Eirill Bungum(13) vant rekruttklassen 13 år foran klubbvenninnen Tilde Eine Eriksen(13). Den siste nye, Kirill Saidov(13) vant rekruttklassen for gutter 13 år.
Av de “etablerte” unge ble det gull til Christian T. Steen(11) i kata(mønster), og bronse i kumite. Det ble gull til Fredrik Sundby(12) i kumite(kamp), gull til Ronja Ek(14) i både kata og kumite 14/15 år. I sistnevnte kumiteklasse ble det dobbeltseier ved sølv til Aina Svendsen(14). I kata(mønster) ble det sølv til Andreas Dieserud(12) mens Ailin V. Moen(13) tok bronse i sin 13 års klasse i kamp.

RS 3 2013 – Beste utøver premier til Daniel Cho Johnsen og Ronja

 

“Match of the day”
Det var nok Carl Gustav D. Myreng(16) som stod for dagens største prestasjon. I hans klasse 16/17 år – 65 kg, var to av hans motstandere utøvere Norges Kampsportforbund har tatt ut til jr. VM i Spania i neste måned.

Den ene jr. VM uttatte, Jonathan Pedersen(17), Skedsmo k.k., er tatt ut i – 61 kg 16/17 år. Den andre er Balder Hjerpaasen, tidligere Mizuchi k.k., nå Bærum Kampsportklubb, som er tatt ut i klassen 18-21 år – 68 kg. Hjerpaasen fyller 18 år i slutten av denne måneden.

De to VM uttatte hadde trukket hverandre, og den kampen vant Hjerpaasen klart.

Carl Gustav vant sin innledende kamp, og i finalen møtte han sin tidligere klubbvenn i Mizuchi, Balder Hjerpaasen. Frem til nå har aldri unge Carl Gustav slått Hjerpaasen, men denne gangen ville han det annerledes. Etter et oppgjør hvor Hjerpaasen oppskriftsmessig ledet og så ut til å slå Carl Gustav, knappet han inn på Hjerpaasen poeng for poeng og avsluttet med et flott kast og oppfølging med slag som ga 3 poeng, og ledelse 6-5 kort tid før slutt. Hjerpaasen forsøkte å ta igjen, men det endte med seier 6-5 til Carl Gustav.
Utvilsomt en av de beste kampene unge Myreng har gjort, og som viser at han utvikler seg svært positivt som utøver.

RS 3 2013 – Gull til Carl Gustav i kumite

 

Våre seniorer som stilte opp var utilnærmelig. Gitte H. Brunstad(22), som er rangert som nummer 3 i verdenscupen, vant kvinner +57 kg foran klubbvenninnen Silje M. Vedvik(20), mens u. 21 VM uttatte Maria B. Roll(20) vant – 57 kg.

I herrer +75 kg vant Arik Amroun finalen 8 – 0 før full tid over Henrik Mangseth, Vågsbygd kk.

I dame lag kamp ble det gull til Mizuchi 1 ved Gitte H. Brunstad og Yvonne Murray, og sølv til Mizuchi 2 ved Maria B. Roll og Silje M. Vedvik.

RS 3 2013 – lagsølv til Silje og Maria, gull til Yvonne og Gitte

 

RS 3 2013 – gull til Arik

 

Sum ble da 11 gull, 5 sølv og 2 bronse.

Beste utøvere for kombinasjon kata(mønster) og kumite(kamp) ble Ronja Ek Mizuchi k.k., på damesiden, og Daniel Cho Johnsen, Sentrum Kampsport Sarpsborg, på herresiden.

Vi takker våre dommere Morten Lein og Malene J. D. Myreng, som gjorde en glimrende jobb. Likeledes coachene Shihan Henriksen og Sensei Ek.

Styret gratulere alle med de flotte resultatene!

Flere bilder følger nedenfor:

 

RS 3 2013 – sølv til Aina og gull til Ronja i kumite

 

RS 3 2013 – Andreas sølv

 

RS 3 2013 – gull til Christian i kata

 

RS 3 2013 – Gull til Fredrik i kumite

 

RS 3 2013 – Gull til Kirill i kumite

 

RS 3 2013 – Sølv til Tilde, gull til Eirill i kumite

 

RS 3 2013 – Gull til Maria i kumite

 

RS 3 2013 – Ronja gull i kata

 

RS 3 2013 – Sølv til Silje og gull til Gitte