Heian Cup i Karlstad i Sverige avholdes for trettende året på rad.

  Heian Cup i Karlstad i Sverige avholdes for trettende året på rad. Dagen etter Heian Cup er alle norske invitert til matchesamling med svenskenes landslag 13 år +, som var en suksess i fjor.   Klubben stiller med en forholdsvis stor tropp denne gangen i dette stevnet for u. 21 år, selv om noen av våre beste er i utlandet på treningsleir, og i Kroatia på stevne. Vi har hatt som tradisjon å delta på dette stevnet, som har høy sosial profil, i tillegg til at vi får matchet utenfor Norge uten at det koster for mye. Spesielt flott er det at svenskene også kjører matcheleir dagen etter med dommere og 7 matteområder.   Ca. 40 klubber er påmeldt til Heian cup i helgen, deriblant flere norske klubber. Klubben reiser med 13 utøvere, 2 dommere, 2 coacher, ledere, fysio, og en del medreisende. Totalt 37 personer. Vi har en rekke ganger vært beste klubb i Heian Cup, men med årets noe reduserte tropp regner vi ikke med å kunne gjenta bedriften. Vi bringer også 4 debutanter denne gangen. Uansett får alle våre verdifull erfaring.   Klubben legger opp til sosial samling fredag kveld, for de som reiser bort fredag. Stevnet går lørdag, med bankett for alle som blir over til søndag etterpå. Søndag er det 2 økter med matchetrening, før vi reiser hjem.   Styret ønsker lykke til!