Jentene våre forsynte seg grovt av premiebordet.

 

1200 påmeldte fra 22 land i Banzai Cup i Berlin. Maria B. Roll gikk til topps i sin klasse u.21 år -60 kg, mens Gitte H. Brunstad tok sølv i senior -68 kg. I senior lag ble det sølv på landslaget bestående av våre to foran nevnte og Bettina Alstadsæther, Stavanger k.k. Våre resterende jenter, Hege Haavaldsen, Silje M. Vedvik og Sabina Laaveri tok bronse i lag.

I individuelt ble det i klassen der Maria vant sterk dominans av våre med bronse til Hege og Sabina. 20 utøvere i klassen. Bronse ble det også til Gitte i åpen klasse senior hvor det var 26 påmeldte. Videre ble det bronse til Carl Gustav D. Myreng i . 61 kg junior. Hege tapte bronsefinalen i seniorklassen . 61 kg, mens Silje tapte sin bronsefinale i senior åpen klasse.

 

Banzai Cup 2013 – Mizuchi girlpower i u.21 – 60kg

 

Maria gikk veldig bra og slo i finalen i u.21 . 60 kg en utøver fra Bulgaria, som forrige helg tok bronse i . 61 kg i verdenscupstevnet i Istanbul. Dette lover bra for jr. VM i november i Spania.

Gitte kjørte veldig bra som vanlig, men tapte finalen knepent 0-1 for den tyske hjemmefavoritten etter solid hjemmedømming. I åpen klasse tapte Gitte også knepent 1-2 i semifinalen, men vant bronsefinalen.

Hege har ikke fått trent optimalt, men gikk meget bra i forhold til grunnlaget. Spesielt med tanke på at hun fikk gått 12 kamper. Smart og teknisk, men preget av mangel på matching og nok trening. Vil bli enda farligere fremover.

Silje var usikker i begynnelsen, men kom etter hvert godt i gang, og fikk 10 kamper.

Sabina gjorde et av sine beste stevner og var mer på hugget enn tidligere.

Carl Gustav viste at han kan være farlig når han jobber skikkelig etter våre prinsipper og tok bronse.

Sebastian R. Tenmann gikk gode kamper, og tapte knepent 2-3 for vinneren av klassen, og 2-3 i rekval.

Ronja Ek(14) var yngst og lettest(38 kg) i sin klasse 14/15 år . 47 kg. Hun fikk det ikke helt til hverken i kumite eller kata, men kommer sterkere tilbake.

Totalt tok klubben da 1 gull, 2 sølv og 5 bronse.

I tillegg til våre 8 utøvere var det ca. 25 andre utøvere fra forskjellige norske klubber. Det ga 2 sølv og 3 bronse.

 

Banzai Cup 2013 – Våre utøvere og trenere utenfor hotellet