Mizuchi deltar på Soke Inoues sommerleir i Japan.

 

Flere av Mizuchis instruktører deltar for tiden på Soke Inoues sommerleir i Tottori, Japan, hvor i alt 140 utøvere fra 20 land deltar. Torsdag var det gradering for høyere svartbelter, og 18 utøvere fra forskjellige deler av verden graderte seg.

Blant disse var Mikael Ek og Ørjan G. Martinsen fra vår klubb. Begge ble gradert til 4. Dan av Soke Inoue. Graderingen foregikk i Honbu dojo, Sokes egen hoveddojo for verden. 40 graders varme og mye venting gjorde forholdene tøffe. Begge gjennomførte bra kata, Bassai dai og Seienchin, i tillegg til at Mikael Ek gikk kumite, hvor han overbeviste ved å vinne 3-0 over sin motstander. Det ble gradert utøvere til 2. dan og helt opp til 7. dan.

Det vil komme en fyldigere reportasje på disse sider fra hele sommerleiren i Japan, hvor klubben stiller med Shihan Henriksen, Sensei Ek, Sensei Lein, Sensei Engelschiøn, klubbleder Ørjan G. Martinsen, Ronja Ek og medreisende Mette Bævre.

Vi gratulerer Sensei Ek og Ørjan med 4. Dan.

 

Gradering til 4. Dan for Ørjan G. Martinsen og Mikael Ek.
Soke Inoue i midten.