Dojoen på Kreta er utvidet og tilbudet er unikt og topp.

 

Stor interesse for klubbens sommerleir på Kreta har ført til at klubben har utvidet dojoen med solskjerming og økt mattearial. Man har nå et matteområde på ca. 100 m2, luftig, på toppen av leilighetsanlegget, med solskjerming og vakker utsikt. Dette gjør at vi kan trene når vi vil, så ofte vi vil, under flotte forhold. I joggeavstand har vi styrkegym, og et par minutter unna i gangavstand en herlig strand. At restauranten har topp mat og leier inn ekstrahjelp for å kunne yte oss maksimal service mens vi er der, er heller ikke noe minus.

 

Kreta 2013 – Dojoen

 

Kreta 2013 – Yoga med Nektarios

 

Denne gangen var det med smått og stort ca. 65 personer knyttet til klubben. Karate, trening på styrkegym, yoga, cross fit, body combat, Brasiliansk jiu jitsu, utflukter til fantastiske Elafonisi, var noen av ingrediensene. Alle medreisende fikk tilbudet om å delta på alt som ikke var karate, og klubben hadde leiet inn eksterne instruktører til alle felt. En rekke av dem har instruert tidligere på våre leirer. Christina Stavroulakis stod for body combat og cross fii
t, Nektarios Mitritsakis yoga, Christos Koutsourakis Brasiliansk jiu jitsu og gjestetrener i kumite konkurransekarate en kveld var Panagiotis Gatidis, 4. Dan shotokan. All annen karatetrening var ved Shihan Henriksen og Sensei Espen C. Skretting.

 

Kreta 2013 – Cross fit med Christina

 

Kreta 2013 – Christian vs Sensei Gatidis

 

Nytt av året var fjelltur med overnatting på 1700 m. En fantastisk tur hvor man fikk oppleve solnedgangen fra de høye fjellene på Kreta. Deretter var det gresk mat og drikke, før noen sov under åpen himmel, og andre på fjellstuen.
Klokken 05.00 var det opp og spise frokost, og 06.00 bar det ned til 1400 m, så videre opp i fjellet. Soloppgangen ble overvært i 2000 m høyde. En hard og tøff tur, men flott opplevelse. Deretter bar det tilbake til fjellstua for lunsj, for så å gå ned til 1300 m hvor bussen ventet i Omalos. En overnattingstur som ga minne for livet for alle.

 

Kreta 2013 – kamae på toppen av 2000m

 

Kreta 2013 – fjellstua Kallergi 1680 moh

 

Kreta 2013 – utsikt fra utedoen

Også i år hadde vi leiet buss, hvor en dagstur ga tur vestover og over fjellene til syd Kreta. Shihan Henriksen var guide og det ble stoppet på historiske steder som Aghia Sofia grotten og Hrissoskalitissa klosteret, før man kom ned til det flotte Elafonisi området. Alle fikk solid innføring i historie og oppleve andre deler av Kreta enn området vi bodde i.

 

Kreta 2013 – I aghia Sofia grotten

 

Kreta 2013 – Familien Brunstad, Shihan Lennart Larsson og Josefin Høgling på Chrissoskalitissa

 

Kreta 2013 – Elafonisi

 

Masse forskjellig trening under supre forhold, flotte opplevelser og mye sosialt samvær, gjorde det hele til en flott sommerleir, og for alle medreisende til en fantastisk ferie med aktiviteter. Man fikk oppleve utflukter, badeland, minigolf, gocart, bowling og et aktivt strandliv med «menneskekasting». De eldre ungdommene dro på «byen» med jevne mellomrom, mens de «eldre» var sosiale ut i de små timer.

 

Kreta 2013 – menneskekasting i vannet – Christian T. Steen

 

Kreta 2013 – Seiza på stranden

 

Kreta 2013 – ungdomsbordet

 

Klubben har lagt mye i dette opplegget, og investert for fremtiden, slik at dette nå blir et topp opplegg hvert år i august. Shihan Henriksen vil rette en spesiell takk til Sensei Espen C. Skretting, Sensei Mikael Ek og den alltid positive og hjelpsomme Harald Sundby for deres hjelp til gjennomføringen. Vi takker Shihan Henriksen for et solid og godt gjennomført opplegg og gleder oss allerede til neste år.

 

Kreta 2013 – Mizuchidelen på restauranten

 

Fru Stavroulakis og kjøkkenteamet infridde i år som i fjor

 

Herr Stavroulakis og serveringsteamet sørget som vanlig for en utmerket service 🙂

 

Katerina i resepsjonen ordner det meste

 

Flere bilder følger nedenfor 🙂

Mer trening:

Kreta 2013 – Mizuchis utøvere

 

Kreta 2013 – Silje Bondø yoga

 

Kreta 2013 – Sabina og maria trener BJJ

 

Kreta 2013 – BJJ gruppa

 

Kreta 2013 – greske utøvere på besøk i dojoen

 

Kreta 2013 – trening av spark i bølgene

 

Kreta 2013 – meditasjon i vannkanten

 

Mer fra våre utflukter og fritid:

Kreta 2013 – Aghia Sofia grotten – Josefin, Shihan Lennart Larsson, Shihan Henriksen, Gitte

 

Kreta 2013 – målet ligger lengst bak, sett fra fjellstua i solnedgang

 

Kreta 2013 – Shihan Henriksen taper Ailin som tråkket over.

 

Kreta 2013 – Harald fant et bukkehorn

 

Kreta 2013 – de fleste deltagerne på fjellturen samlet foran inngangspartiet

 

Kreta 2013 – utsikt fra fjellstuen

 

Kreta 2013 – utedo med fritt fall på 600m

 

Kreta 2013 – utegjengen på fjellet

 

Kreta 2013 – Harald sov ute i hengekøye

 

Kreta 2013 – Gitte og Robert i soloppgangen på fjellet

 

Kreta 2013 – Shihan Henriksen og strandkongen Jorgo

 

Kreta 2013 – Fredrik, Ronja og Christian holdt oppvisning på hotellet

 

 Alle foto: Kari E. Henriksen og Geir V. Henriksen