Kommunen hedret NM vinnerne våre fra 2012, og Maria B. Roll fikk idrettsstipend for 2013.

 

Alle våre NM vinnere i junior og seniorklassene fra 2012, individuelt og lag, var invitert til å bli gjort stas på av kommunen i forbindelse med den offisielle åpningen av nye Bærum Idrettspark.

Våre NM vinnere junior 2012 var Balder Hjerpaasen og Karl Andre Svendsen. Våre senior Norgesmestere 2012 var Silje Vedvik, Isabelle A. Myrvold, Hege Haavaldsen, Maria B. Roll, Silje Bondø, Caroline A. Thomassen, Gitte H. Brunstad, Davor Sekelja, Stian Bagroen, Mikael Amroun, Arik Amroun og Jørn O. Hansen.

Våre representanter for NM vinnere 2012, Karl Andre, Gitte, Maria, Silje

 

Kommunen, med ordfører Lisbeth Hammer Krog i spissen, hadde lagt opp til servering og oppvisninger ved siden av å vise frem anlegget og gjøre stas på Bærums fremste idrettsutøvere med olympiske vinnere som Eirik Verås Larsen og Karoline Dyhre Breivang i spissen.

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh og Berit Berthelsen klipper båndet sammen med Rolf B. Halvorsen og Dag L. Stien


To av de fire oppvisningene var det våre tre unge som holdt oppvisning under NM, som stod for på forespørsel fra kommunen.  Andreas Dieserud, Fredrik Sundby og Christian T. Steen gjennomførte til stor applaus både lagkata med bind for øynene og kampoppvisning.

Ordfører Lisbeth Hammer Krogh sammen med Andreas, Fredrik og Christian

 

Maria B. Roll var en av de 16 utøverne som fikk tildelt idrettsstipend for 2013.
Maria vant Kongepokalen i 2012, og satser hardt på sin idrett, og er nå tatt ut til sitt første senior EM i mai. Hun er fortsatt kun 19 år, så det skal bli spennende å følge henne fremover.

Maria fikk idrettsstipend for 2013

 

Vi arrangerte NM i karate i Bærum Idrettspark i mars, og fikk erfare hvilket flott anlegg det er blitt. Kommunen holdt en flott åpning og vi slutter oss til gratulantene av Bærum kommune som har investert i et slikt praktanlegg.
Vi gratulerer også alle som ble gjort stas på ved denne hyggelige anledningen, og spesielt Maria med idrettsstipendet for 2013.