5 gull, 2 sølv og 2 bronse

 

Våre yngste utøvere hadde en meget suksessrik tur til Boden i helgen, hvor alle utøverne tok medalje.

Mizuchi hadde 5 gull, 2 sølv og 2 bronse med i bagasjen, da vi returnerte til Norge.

Boden 2013 – premiebordet. Fra venstre: Christian, Ronja, Fredrik og Andreas

 

Det gikk spesielt bra i kata i år. Det ble gull i lagkata, med Fredrik, Ronja og Andreas. Individuelt i kata ble det gull til: Fredrik, Christian og Ronja og det ble bronse til Andreas etter å ha tapt knepent mot han som vant klassen. I kumite ble det gull til Fredrik, sølv til Christian og Ronja og bronse til Andreas.

Boden 2013 – 1 plass i lagkata. Øverst fra venstre: Andreas, Ronja og Fredrik

 

Likt som året før, ble det i tillegg tid til trening og forskjellige sosiale aktiviteter for både store og små. Noen av aktivitetene var: bowling, bading, megazone og isfiske (for foreldrene). Turen ble avsluttet med en kjempe god sushi middag.

Boden 2013 – Isfiske

 

Boden 2013 – Koser oss med sushi