Gitte viste at vi kan matche de beste i verden.

 

Ca. 60 nasjoner deltok.
Verdens største stevne utenom VM.

Vår debutant Sabina Laaveri var nok preget av de store forholdene, men klarte å vinne første kampen mot Hong Kong, på dommeravgjørelse.
I andre kampen ble det tap for Frankrike, som senere tapte, og dermed ikke rekval for Sabina. En fin debut, men Sabina har mye mer inne.

Maria B. Roll hadde w.o i første runde. I andre runde tapte hun 1- 4 for en rutinert utøver fra Østerrike, som senere tok bronse i klassen.
Maria fikk derfor ikke rekval. Maria var aktiv, og nærme flere scoringer, men den rutinerte motstanderen tok flest scoringer.
Maria har også mer inne, og vet nøyaktig hva hun må jobbe med fremover.

Gitte H. Brunstad møtte Russland i første kampen. Den russiske jenta er den samme som vant Istanbul Open, har bronse fra EM 2012, men som Gitte tok knepent i German Open i september. Denne gangen ble det uavgjort 1 – 1, men den russiske jenta fikk dommeravgjørelsen. Hun gikk i midlertidig helt til finale, og dermed rekval for Gitte. Gitte slo i rask rekkefølge en fransk og en nederlandsk jente, for så å møte nederlendernes beste i bronsefinalen. Gitte tok ledelsen 1 – 0, men med dette som tredje kampen i løpet av et kvarter, var nok noe av luften gått ut av ballongen.
Det ble tap i denne første bronsefinalen i Paris Open Gitte har vært i.
En flott prestasjon av Gitte å komme til bronsefinale.

Gitte H. Brunstad

 

Alle våre har mer å gå på. Vi høstet verdifulle erfaringer som vi vil ta tak i på treningene fremover. Allerede til helgen er det et mindre, internasjonalt stevne i København, hvor klubben stiller med 13 utøvere.

Ingen av de andre norske kom videre fra 1. runde eller fikk rekvalifisering i Paris Open.

Vi gratulerer Gitte med flott innsats!