Slo Sør Afrika 2-1, men tapte så for Tyrkia.

 

Hun gikk bra, og kontrollerte inn seier mot Sør Afrika. I andre kamp mot Tyrkia var det lenge uavgjort 0 – 0, da begge hadde samme taktikk. Imidlertidig presset Maria litt på, og dermed benyttet den tyrkiske jenta sjansen til å brå-overta og score. Dermed måtte Maria presse mer på, og historien gjentok seg to ganger til. Det ble derfor tap 0 – 3.

For undertegnede var det enkelt å se hva som var feil underveis, noe også Maria og jeg oppsummerte etterpå. Vi var enige om at det manglet på klare ting Maria jobber med, og som ikke kom på plass underveis i kampen. Den tyrkiske jenta gikk helt til semifinale, men tapte der for hjemmefavoritten L. Dona. Dermed blir det bronsefinale på den tyrkiske jenta. 57 nasjoner i klassen.

Den neste norske i dag var Bettina Alstadsæther, Stavanger k.k., som ikke gikk opp mot sitt beste, og måtte se seg slått 0 – 6 av Bosnia Herzegovina. B/H tapte senere, og dermed ingen rekval på Bettina. 57 nasjoner i klassen.

Norges siste utøver var Håkon Fjeldstad, Skedsmo k.k.,som møtte Benin i første kamp. Det ble uavgjort 0 – 0, men Håkon hadde vært den førende i kampen, og fikk dommerstemmene 4 – 1. I sin andre kamp møtte Håkon en utøver fra Gabon, og også her ble det uavgjort. Men Gabon hadde vært hakket farligere enn Håkon, og det ble bekreftet med tap for Håkon med dommerstemmene 2 – 3. Gabon tapte neste kamp, og dermed ingen rekval på Håkon. Undertegnede mener Håkon gjorde en flott innsats, og gikk opp mot sitt beste. Denne gangen holdt det til andre runde, nesten til tredje. Håkon er ung, og kan absolutt hevde seg fremover. 59 nasjoner i klassen.

Dermed er de individuelle klassene over for Norge i dette VM. Fredag ettermiddag går lagkampen for kvinner, hvor Norge stiller med Gitte, Maria og Bettina Alstadsæther. Laget har fått en knalltøff trekning, og jeg øyner ikke mye håp. De kan vinne første kampen mot Ungarn hvis de går opp mot sitt beste. Da står hjemmefavoritten Frankrike for tur. Skulle det mot alle solemerker bli avansement da, står mest sannsynlig Tyrkia for tur. Frankrike og Tyrkia er naturlige favoritter til å vinne puljen. 27 nasjoner i Norges pulje og totalt 53 nasjoner i denne lagklassen.