Flott innsats under helgens Karate Kid Cup og Junior pokalen i Stockholm. 2 gull, 1 sølv og 3 bronsje.

 
Fem utøvere fra Mizuchi tok godt for seg fra medaljebordet under helgens karatestevne i Stockholm. Christian Steen innledet med en meget sterk sølvmedalje i kata. Han tapte knepent 2-1 i en svært jevn finale. Han hevet seg ytterligere i kumiteklassen og tok hjem seieren under en særdeles spennende finale. Christians fot var lynkjapp og farlig og skapte en intens og spennende konkurranse. Han vant flere kamper med sterk overbevisning. På sidelinjen stod Tamas Weber, en gammel celebritet i karateverdenen. Han uttrykte stor begeistring for denne unge og særdeles lovende karateutøver.
 

2012 Karate Kid i Stockholm. Christian Steen gull i kumite og sølv i kata

 
 
Neste mann ut var Fredrik Sundby som gikk langt og tok en fin bronsjemedalje i kataklassen gutter 11 år. Han gjorde også en fin innsats i kumiteklassen, men måtte gi tapt for en finsk gutt.
 

2012 Karate Kid i Stockholm. Fredrik Sundby bronse i kata gutter 11.

 
 
Andreas Diserud viste også sterke takter i samme klasse som Fredrik. Han innledet med å vinne sine første kamper i både kata og kumite. Motstanden var beintøff og Andreas nådde ikke helt til topps denne gangen. Han viser god progresjon og kommer helt sikkert sterkere tilbake i kommende konkurranser.
 
2012 Karate Kid i Stockholm. Andreaas Diserud viste god innsats og vant sine første kamper.
 
 
Ronja Ek innledet sin konkurranse med å ta en sterk bronsjemedalje i kataklassen for jenter 13 år. Hun tok en sterk revansje i kumiteklassen og avsluttet finalen med en flott trepoenger til hodet i de siste sekundene av finalen. Dermed tok hun klubbens andre gull mot sterke nordiske motstandere.
 

2012 Stockholm. Ronja Ek gull i kumite og bronse i kata jenter 13.

 
 
Sistemann ut var Sebastian Tennmann i klasse 14-15 år. Han måtte gi tapt i kataklassen, men kom sterkt tilbake i kumite og tok en fin bronsjeplass. Det kan generelt nevnes at stevnet var godt arrangert og hadde svært store klasser med utøvere fra hele Norden.
 
2012 Stockholm. Sebastian Tennmann bronse i kumite gutter 14/15
 
 
Etter avsluttet konkurranse var det dags for sosiale aktiviteter. Noen av de yngste tilbragte noen timer i Eventyrbadet og koste seg i det varme badet. Flere av de andre deltok på en spennende spøkelsesvandring i Gamlastan. Her ble det tid for gode historier med blodige hendelser fra Stockholms middelalder. Den mørke høstkvelden skape en spennende ramme rundt den guidede turen.
 
2012 Stockholm. Spøkelsesvandring i Gamlastan. Ronja, Fredrik, guiden og Charlotte Steen