Heian Cup i Karlstad i Sverige avholdes for tolvte året på rad.
Dagen etter Heian Cup er alle norske invitert til matchesamling med svenskenes landslag 14 år +, som var en suksess i fjor.

 

Klubben stiller med en noe mindre tropp denne gangen i dette stevnet for u. 21 år, grunnet landslagssamling for Norge, i Oslo.
Vi har hatt som tradisjon å delta på dette stevnet, som har høy sosial profil, i tillegg til at vi får matchet utenfor Norge uten at det koster for mye.
Det norske landslaget for 14 år+ holder dessverre samling i Oslo samtidig, og vi har mange med der. Synd at landslaget legger samling til denne helgen som Heian Cup avholdes hvert eneste år. Normalt er dette en fin sjanse for oss til å matche utenfor Norge for en rimelig penge. Spesielt flott er det at svenskene også kjører matcheleir dagen etter med dommere og 8 matteområder.
Vi forsøkte å få landslagsledelsen til å se verdien av å komme ut og matche i Karlstad denne helgen, i stedet for å trene med oss selv, men for døve ører.

Ca. 40 klubber er påmeldt til Heian cup i helgen.
Klubben reiser med 11 utøvere, 1 dommer, 2 coacher, ledere, filmfotograf, fysio, og en del medreisende. Totalt 26 personer.
Vi har de siste 5 årene vært beste klubb i Heian Cup, men med årets reduserte tropp regner vi ikke med å kunne gjenta bedriften.
Uansett får våre som ikke er forpliktet til å stille på samling i Oslo verdifull erfaring.

Klubben legger opp til sosial samling fredag kveld, for de som reiser bort fredag.
Stevnet går lørdag, med bankett for alle etterpå.
Søndag er det 2 økter med matchetrening, før vi reiser hjem.

Styret ønsker lykke til!