Etter dugnad før helgen ble dojoen åpnet mandag ettermiddag.

 

Klubben har nå tatt et nytt steg for å bli enda mer profesjonelle. Ved å lage en egen dojo på Kreta, kan man reise til sydens sol og varme, og ha topp treningsforhold for karate. Den nye dojoen består av en del med fliselagt gulv for tradisjonell trening, og en del med matter for konkurransetrening/tradisjonell trening.

Shihan Henriksen har ordnet avtalen med et leilighets anlegg, hvor vi får legge ut matter på deres overbygde takterrasse hver gang vi ønsker å holde samlinger der. Vi har tilpasset mattene, som blir liggende i hele perioden vi er der. Om vinteren lagres våre matter i anleggets lagerrom. Dette gir oss betydelig enklere tilgang til gode treningsforhold enn tidligere, hvor vi var nødt til å reise fra der hvor vi bor, til dojoer inne i byen.

Årets sommerleir foregår derfor under de beste forhold for karate, og vil også ha alternative økter med yoga og Brasiliansk jiu jitsu i vår nye dojo. I tillegg har Shihan ordnet avtale for våre topputøvere med et flott treningssenter for styrke og basistrening.

Shihan og Maria B. Roll skjærer matter. Ellers var Ellen Bruzell, Ann Merete Ranum, Sebastian R. Tenmann og Silje R. Tenmann med på dugnaden.