Et av de mest komplette selvforsvarsystemer som finnes og en fin måte å trene koordinering, balanse, styrke, smidighet, bevegelseskunst, avansert teknikk, selvkontroll, respekt og høflighet.

Våre eldste utøvere på høyere nivåer er 70 år, og vi har instruktører med flere tiårs erfaring.

Karate for nye medlemmer fra 12 år starter mandag 3. september kl. 17:30. Som nybegynner trener du to ganger i uka, hver mandag kl. 17:30 og onsdager kl. 18:30.

Nye barn fra 6 år og foreldre starter torsdag 30. august kl. 17:00. Som nybegynner trener du en gang i uka, hver torsdag kl. 17:00. Foreldre til nybegynnere kan trene parallelt. Dette er et unikt tilbud og har vært en stor suksess. Barn og foreldre trener separat og under kyndig instruksjon av våre instruktører. MYE bedre enn bare å sitte å vente på barna.

Kickboksing for nye medlemmer starter onsdag 22. august kl. 19:30. Deretter trener du hver onsdag 19:30. Her trenes mye likt med karaten, men det kjøres mer på kondisjon og styrke.

Ordinær oppstart for klubbens medlemmer er forøvrig mandag 27. august. Legg merke til at det er noen små forandringer i treningstidene.

Dersom du ønsker en kombinasjon av karate og kickboksing er dette fullt mulig. Se hjemmesiden www.mizuchi.no for treningstider og priser (under “organisasjonsinfo” oppe til venstre). Finner du ikke svar på det du lurer på der, så kontakt oss på styret@mizuchi.no eller Ørjan på telefon 91103411.

Man trenger ikke registrere seg på forhånd. Vi har god kapasitet i våre nye, flotte lokaler. Bare møt opp på første trening og ta med lett treningstøy.