En sannhet med modifikasjoner, men ikke desto mindre et flott prosjekt og investering for fremtiden.

 

Jevnlig har klubben avholdt sommerleirer og hatt treningsopphold på Kreta, i nærheten av byen Chania på Kretas nordvest kyst. Vi har forbindelser med karate, taekwondo, BJJ, Muay thai, yoga og helsestudioer der nede. Når vi har hatt behov for å trene på mattelagte områder har vi oppsøkt våre forbindelser, og de fleste av våre topputøvere og trenere gjennom historien har hatt treningsopphold med klubben i området fra 1994 og oppover.

Nå har Shihan Henriksen forhandlet seg frem til en avtale med et leilighetshotell, hvor vi får vår egen dojo i hotellet, mot at vi selv koster på matter og leier leiligheter av hotellet til å huse våre utøvere. Hotellet lagrer mattene for oss i perioder hvor vi ikke er der. Det betyr at klubben må investere i matter der nede, men da har vi egen dojo der. Dojoen blir reservert for oss i de periodene vi ønsker, og vi legger ut matter når vi kommer, og fjerner dem før avreise. Dette sparer oss for mye logistikk i forbindelse med våre leirer i området, og er perfekt for sommerleirer.

Dojoen er en overbygget takterrasse, så aircondition og lufting er av den rimelige, naturlige sorten. Den “nye dojoen” skal være klar og innvies nå i august, hvor en stor gjeng fra klubben drar ned for å trene der. Klubben vil ha utøvere og trenere der i en fire ukers periode nå i august.

Nok en gang går klubben egne veier for å tilby medlemmene det beste, og vi avventer spent reportasje fra den offisielle åpningen, som blir mandag 6. august.

Den første troppen som skal innvie dojoen består av i alt 35 personer med smått og stort, hvorav 20 er utøvere og ledere. Programmet består av karate, yoga, BJJ (Brasiliansk jiu jitsu), basistrening, utflukter, sosialt samvær og strandaktiviteter.