Gitte H. Brunstad var en av de lovende, unge idrettsutøverne i Bærum som fredag fikk tildelt Bærum kommunes idrettsstipend av ordfører Lisbeth Hammer Krog. 

 

Ordfører Lisbet Hammer Krog og representant for Bærum Idrettsråd, Kjetil Bakke, sto for det seremonielle da de unge stipendvinnerne med familie og representanter for klubbene var invitert til Bærum rådhus sist fredag.

Det vanket mange lovord for de unge utøverne og ordføreren poengterte at hun syntes det var en ære å få dele ut disse prisene. Hun brukte også tid på å berømme den enorme, frivillige innsatsen som legges ned i de forskjellige klubbene og idrettslagene.

Lisbeth Hammer Krog, Kjetil Bakke og Gitte H. Brunstad

Her er Budstikkas dekning av prisutdelingen.

Vi slutter oss til gratulantene og gleder oss til å følge Gitte videre!