Sensei Alexandre Biamonti bød virkelig på seg selv da han besøkte klubben lørdag 5. mai 2012.


Han er verdensmester og Europamester til sammen 13 ganger, og vi gledet oss til å finne ut om han var villig til å gi av sine tekniske detaljer. 
Han ga det tiden tillot og vel så det. 

Han holdt 2 økter for u. 14 år og 2 for over 14 år. Noen av øktene ble forlenget fordi han var inspirert og ønsket å formidle mest mulig når han først var på besøk.

Humoristisk og med oppfordring om å smile, serverte han tekniske lekkerbisker og detaljer som også de mest erfarne kunne lære av. Veldig bevegelig og dynamisk, med detaljer som vil løfte alle utøvere som evner å ta opp disse detaljene.
 Våre trenere vil selvfølgelig forsøke å formidle dette videre, men det er viktig at utøverne selv er til stede når vi har en slik kapasitet på besøk. 

De vil da også kunne få personlige tilbakemeldinger på stedet av en helt objektiv person med stor kunnskap om konkurransekarate.

 
 
 

Sensei Biamonti delte også ut dvd med sine treningsideer, som premier til de yngste fra forskjellige klubber.


Det var utøvere fra Sverige, Irland, Frankrike, Hiryukan k.k., Os k.k., Sarpsborg k.k, Stavanger k.k, Troll k.k og Mizuchi k.k.

 
Til slutt uttalte Sensei Biamonti at han mente det var høyt nivå på utøverne, og at en rekke ville kunne ha vært i den franske landslagsstammen, hvor han selv er trener for u.21 år. Dog mente han at med litt mer finesse, ville utøverne definitivt kunne hevde seg helt i verdenstoppen. Dette inspirerer oss definitivt til å jobbe videre for å styrke vår posisjon i verden.Sensei Biamonti hadde god hjelp av:

Sensei Nicolas Cronard fra Hiryukan, Shihan Henriksen, Sensei Muzli Hakaj og oversetter Rachid Amroun fra Troll k.k.

En svært vellykket lørdag, med en kontakt vi definitivt vil pleie i fremtiden.