Samt sølv til Iselin og 5 bronser på våre andre utøvere.Yvonne Murray tok så langt sin gjeveste seier da hun lørdag ble Nordisk mester i juniorklassen. 
Hun har jobbet jevnt og trutt i en årrekke, og tidlig i vinter ble det belønnet med gull i Stockholm Open. Yvonne liker seg tydeligvis i Sverige, for i Kristianstad vant hun alle sine 3 kamper. 
Først møtte hun Sverige, og ledet 2-0 da den svenske utøveren ble disket etter for mye kontakt.

I neste kamp ledet Yvonne også 2-0, da hennes danske utøver fikk inn en 3 poenger og overtok ledelsen. Men Yvonne ga seg ikke, og plukket to poeng, og vant 4-3.
I finalen mot Danmark var hun smart og bestemt, og den danske motstanderen var ikke i nærheten 
av å vinne, og Yvonne vant 3-0.


Maria B. Roll er kanskje den av våre utøvere som trener mest, og dette har hun virkelig fått uttelling for denne våren. Kongepokal i NM i mars, og nå Nordisk mester for andre året på rad, denne gangen i sr. – 55 kg.

I første kamp møtte hun svenskenes sterkeste utøver på damesiden, Gulsah Akdag, som har medaljer fra Dutch Open og vært i finalen i Paris Open. Maria tok ledelsen, og var helt oppe i 4-1, da Akdag fikk inn en 3 poenger og utlignet til 4-4.
Men Maria overrasket henne med et frekt angrep med spark til hodet, som ble belønnet med 3 poeng og Maria vant 7-4.

Maria våger, og dette gjør henne til en svært uberegnelig motstander. I finalen møtte hun svenskenes nye håp, og denne kampen ble svært jevn og endte 4-4. Maria hadde marginene på sin side, og fikk dommerstemmene 3-2, og dermed Nordisk mester.


Iselin K. Pedersen gikk også til finalen i sr. – 68 kg, etter å ha slått Danmark 3-0 i semifinalen. I finalen ble det jevnt og taktisk mot Finland. 
Etter hvert fikk den finske utøveren inn 2 scoringer, og Iselin måtte se seg slått av finnenes sterkeste utøver, som blant annet har 5 plass fra jr. VM i høst. 
Likevel et steg opp på pallen fra i fjor for Iselin, og det i seniorklassen, da hun tok bronse i juniorklassen i fjor.

Gitte H. Brunstad vant sin første kamp i sr. – 61 kg, og gikk uavgjort i semifinalen, men hadde ikke marginene på sin side, og tapte 2-3 på dommerstemmer. Hun gikk derfor til bronsefinale og vant denne.

Karl Andre Svendsen vant sin første kamp mot Sverige, men tapte semifinalen for Danmark, som vant klassen, mens det ble bronse på Karl Andre. 
Bronse ble det også på Balder Hjerpaasen, Hege Haavaldsen og Mikael Amroun.

Arik Amroun hadde ikke dagen og ble uplassert.

Styret gratulerer våre Nordiske mestere og alle med flott innsats!