Grunnteknikker, og prinsipper for hastighet var hovedtemaer.Som vanlig ga Soke sine helt spesielle tips til å utvikle hurtighet og korrekt teknikk.

Rekkefølge på ting er greit, men det kan vi stort sett klare selv. Det er detaljer og spesielle metoder for å utvikle seg utover det vanlige, man stort sett kun får gjennom å trene med ham. Og han gir villig til de som stiller opp og følger med. 

En flott personlighet, fantastisk teknisk og en dyktig pedagog.

De som virkelig ønsker å utvikle sin teknikk og kata, og hurtighet for kumite, bør sørge for å være tilstede ved senere anledninger. 

Det var trening for ulike nivåer gjennom de to kveldene. Vi hadde gjester fra Sverige og Nederland denne gangen.


Det hadde vært plass til flere, og de som ikke var tilstede bør absolutt sørge for å rydde plass til dette ved senere anledninger. Disse kunnskapene og forståelsen får man kun ved å være tilstede når en stor mester gir av sine kunnskaper.Før og etter trening var det Shihan Henriksen som sørget for at våre gjester fikk oppleve både sightseeing og sosiale sammenkomster.