Karate er allsidig trening for hele kroppen. 

Et av de mest komplette selvforsvarsystemer som finnes og en fin måte å trene koordinering, balanse, styrke, smidighet, bevegelseskunst, avansert teknikk, selvkontroll, respekt og høflighet. Våre eldste utøvere på høyere nivåer er 70 år, og vi har trenere med flere tiårs erfaring.

Karate for nye medlemmer fra 12 år starter mandag 16. januar kl. 18:30. Som nybegynner trener du to ganger i uka, hver mandag og onsdag kl. 18:30.

Karate for nye medlemmer fra 6 år starter torsdag 19. januar kl. 17:00. Som nybegynner trener du en gang i uka, hver torsdag kl. 17:00. Foreldre til nybegynnere kan trene parallelt. Dette er et unikt tilbud og var en stor suksess i høst. Barn og foreldre trener separat og under kyndig instruksjon av våre instruktører. MYE bedre enn bare å sitte å vente på barna.
Kickboksing for nye medlemmer starter mandag 16. januar kl. 19:30. 
Deretter trener du to ganger i uka, hver mandag og onsdag 19:30. Her trenes mye likt med karaten, men det kjøres mer på kondisjon og styrke.
Brasiliansk Jiu Jitsu for nye medlemmer fra 12 år starter mandag 16. januar kl. 19:30 Deretter kan du trene opp til 4 ganger i uka, mandag, torsdag, fredag og lørdag. Se hjemmesiden www.mizuchi.no for treningstider. 
Brasiliansk Jiu Jitsu er utviklet fra Judo hvor bakkekamp er kunsten. Har man først endt opp på bakken er utøvere av Brasiliansk Jiu Jitsu de beste. 
Vi har Brasiliansk instruktøre som er Europamester i kampkunsten.
Selvforsvar for kvinner starter onsdag 18. januar kl. 19:30. Dette trenes en gang i uka, hver onsdag kl. 19:30. Fra vår kampkunsterfaring gjennom mer enn 40 år, skal de enkleste og til tider råeste overlevelsesteknikker, overføres til kvinner som ønsker mer trygghet i forhold til å bli angrepet. Dette gjennomføres over 15 kvelder og koster NOK 1500,- 
Selvforsvar for kvinner er et tilbudet under er litt spesielt, fordi det går som et kurs, uten videreføring som sådan, og du melder seg derfor ikke inn i klubben, men betaler for et kurs klubben holder.
Dersom du ønsker en kombinasjon av flere kampkunster er dette fullt mulig.
Se hjemmesiden www.mizuchi.no for treningstider og priser