De avsluttende graderingene ga klubben 3 nye svartbelter.

 

For første gang ble det avholdt graderingsleir i våre nye lokaler. Rekordmange nye barn, satte det hele på en skikkelig prøve organisatorisk og plassmessig.

Det ble kjørt treninger fra kl. 10.00 om formiddagen til 18.00 på kvelden, lørdag og søndag. Hele 10 instruktører fra klubben deltok Det var delt inn i grupper i henhold til alder og ferdighet.

Nytt av året var egen gruppe for nye barns foreldre. De har trent parallelt med sine barn i høst, i egen adskilt hall. 11 foreldre deltok og bestod sin første gradering med glans.

Vår topputøver Jørn Ove med sine to sønner og Anthony med sin sønn

Leirdeltagerne fikk skikkelig spissing av graderingspensumet sitt i løpet av helgen. Vi tror mange kanskje fikk det nødvendige siste løftet, som gjorde at graderingen ble bestått, eller at de fikk en høyere klasse en de ville fått dersom de ikke hadde vært med på leiren.

 

Gradering til svart belte er den graderingen som vanligvis tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Det er liksom noe eget med det å skulle bestå en gradering til svart belte, og kunne ikle seg den fargen på beltet som du skal ha resten av ditt karateliv. Denne gangen var det Edian Mulalic og William Høie som tok jr.1. Dan, mens Krister Konst tok 1. Dan.

De som ikke bestod graderingen sin denne gangen må bare stå på videre. Styret gratulerer alle som bestod, og spesielt våre nye svartbelter med vel gjennomført gradering. Vi vil også rette en takk til alle instruktører som hjalp til med å få hele leiren til å flyte flott. Arrangementet bestod med glans, og ble et verdig punktum for 2011.

 

Shihan med nye svartbelter fra v. William Høie, Edian Mulalic, Krister Konst

 

Barn nybegynnere får sine instrukser av Shihan Henriksen