Den 2. og 3. desember var Shihan Henriksen og Ørjan G. Martinsen på stilartsledersamling med Norges Kampsportforbund på Gardermoen. Det var spesielt det nye medlemssystemet og alle dets muligheter som var tema for møtet.

 

Møtet ble åpnet av president i Norges Kampsportforbund, Trond Berg. Han fokuserte på kampsportens rolle i samfunnet og ønsket større kommunikasjon mellom klubbene og forbundet. Kampsportforbundet representerer nå over 35.000 medlemmer.

Generalsekretær Trond Søvik ga en oversikt over forbundets historie og snakket om de utfordringer vi har i dag, bl.a. manglende anerkjennelse i samfunnet for kamsport. Her har vi alle en jobb å gjøre.

Shihan Henriksen, president Trond Berg, generalsekretær Trond Søvik og Ørjan

Sportssjef Dag Jacobsen snakket om aktuelle ting på sportsfronten og ellers var mye av møtet fokusert rundt forskjellige muligheter og funksjoner i det nye medlemssystemet. Pål Erik hansen fra Norges Shotokanforbund ga en grundig gjennomgang av systemet. Dette systemet bruker vi nå i vår klubb, men det er en rekke ting vi må ta fatt i for å få fullt utbytte av det.

Noe av det første som vil skje er en kampanje i klubben for å få alle til å gå inn på sine profilsider og oppdatere informasjonen som ligger der. Medlemmene skal også legge inn informasjon om sine graderinger (dan-grader legges inn av klubbens ledelse). Du skal ha fått en mail fra forbundet med brukernavm og passord, så gå gjerne inn allerede nå og oppdater all informasjon.

Vi anbefaler alle sterkt å ikke huke av boksen hvor du reserverer deg mot SMS. Vi sender kun ut SMS-er ved helt spesielle anledninger, slik som f.eks. ved avlysning av treninger i siste liten, så det er en stor fordel for deg å kunne motta disse meldingene.