Over 800 startende var på plass i Stockholm denne helgen med de aller beste barn og ungdom fra Danmark, Sverige og Norge.

 

 

Vi viste at vi som klubb holder svært god standard og lykkes med å være blant de 3 beste i klasser som typisk inneholdt 15-30 startende. Mariam gjorde en førsteklasses innsats og gikk helt til topps i kumite 10 år K og lykkes i tillegg å ta bronse i kata. Mariam viste god fighting spirit kombinert med at hun holdt hodet kaldt, langt over hva som kan forventes av en tiåring.

Frid hadde litt uflaks ved at hun ved loddtrekning kom i 10 år lang klasse, der hun til slutt gikk helt fram til sølv i meget tøffe omgivelser. Frid viser et bredt spektrum av teknikker, som kombinert med en unik vinnerinnstilling gjør henne virkelig sterk på matta.

Ronja gjorde en flott innsats og tok hjem sølv i klassen jenter 12 år K og bronse i kata. I kumite tapte hun med 2-1 og i kata tapte hun også med 2-1 i dommer-stemmer til klassens vinner.

Andreas lykkes i å ta bronse i kumite i klassen 10 år L. Han viste veldig bra fighting spirit og til tross for flere harde kontakter mot seg lykkes han i å fokusere og ta hjem bronse.

Fredrik tok sølv i kumite 10 år K. I en match klarte han å få inn 3 stk 3-poengere med uramawashi. Dette er en spesiell prestasjon siden dommerne var spesielt restriktive denne gangen med å gi poeng for spark.

Martin klarte å ta sølv i kumite 11 år L og bronse i kata 11 år. I kumite var han veldig nær å gå helt til topps. Martin har en egen evne til å holde høyt nivå i alt han gjør, noe som gjør at vi ser framgangene komme oftere og oftere.

Sebastian klarte å gå helt til sølv i den svært gode klassen for kata 13 år. En glimrende prestasjon der han beseiret flere riktig gode motstandere. Dette viser at en kata som Bassai Dai holder i massevis hvis den gjøres med en innstilling og korrekthet som jeg aldri har sett Sebastian framvise tidligere.

Karl Gustav tok hjem bronse i kumite 14-15 år -52 kg. Etter å ha startet med en ikke alt for bra kamp i innledende runde, gikk han fra seier til seier og vant resten av kampene.

Til slutt vil vi poengtere at arrangørene som vanlig leverte et førsteklasses arrangement og ikke minst viste dommerne at stevnet er til for barna.

Vi håper at denne typen stevner kan sette en standard for hvordan kommende barne- og ungdomsstevner bør gjennomføres, hvor det tydelig kommuniseres at barna skal få en god opplevelse på konkurransearenaen.