Sommer, sol, bading, sosiale sammenkomster og aktiviteter, og ikke minst trening.

 

Klubben har bestemt seg for å arrangere sommerleir på Kreta mandag 6. august til lørdag 11. august 2012 (uke 32), dersom det er interesse for det.

Vi anbefaler at dere også tar ferie i uke 33, og konkurranseutøverne vil få trent inne i Chania hvor Shihan vil instruere.

Opplegget er for alle medlemmer samt deres familie og venner. Aldersgrense for å reise uten foresatte er 18 år. Unntak kan gjøres etter søknad.

Hotell og leir gjennom klubbens opplegg vil variere i henhold til hvor mange som bor sammen i leiligheter. Vi har fått tilbud om et begrenset antall leiligheter til følgende priser:

2 pers i leilighet: 1 uke ca. kr. 1700.- per pers/ 2 uker ca. kr. 3400.- per pers
3 pers i leilighet: 1 uke ca. kr. 1300.- per pers/ 2 uker ca. kr. 2600.- per pers
4 pers i leilighet: 1 uke ca. kr. 1000.- per pers/ 2 uker ca. kr. 2000.- per pers

Safe og aircondition er inkludert.

Prinsippet om først til mølla osv. gjelder de leilighetene vi har. Leilighetene gjøres opp direkte med hotellet der nede.

Selve treningsleiren koster kr. 800.- per person som deltar, som betales direkte til Shihans konto 60421211011 før avreise. Merkes Kreta treningsleir 2012.

Alternativet er å kjøpe chartertur med Apollo til Chania/Kreta og Hotel Anais Holliday, Anais Suites, Anais Summerstar, eller Ving til Forum etc., og så kun betale leiravgiften på kr. 800.-. Området står gjerne under Kato Daratso eller Krissi Akti.

Shihan drar ned litt i forkant og blir der frem til 25. august, og ordner derfor alt med bobestilling for de som kjører klubbens opplegg i stedet for charter, 1 eller 2 uker.

Ankomst/avreisedatoer vil den enkelte selv kunne velge, bare Shihan får beskjed i forhold til bestilling. Tilbakemelding og påmeldinger sendes til gevalent@online.no.

Er du i tvil om noe, ta kontakt.

På vår hjemmeside www.mizuchi.no i arkiv, kan du lese om vår sommerleir på samme sted: publ. 16.august 2006.